İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,3616 %0.17
55,3837 %-0.12
6.557,38 %0.17
81.713,11 %-1.82
Muhalif. GÜNDEM İbadethanede büyük vurgun: 620 dakikalık titiz takip şüpheliyi yakalattı

İbadethanede büyük vurgun: 620 dakikalık titiz takip şüpheliyi yakalattı

Beyoğlu'nda bir camide gerçekleşen döviz hırsızlığı sonrası harekete geçen polis, saatlerce süren kamera incelemesiyle şüpheliyi Esenler'de kıskıvrak yakaladı.

İbadethanede büyük vurgun: 620 dakikalık titiz takip şüpheliyi yakalattı
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan bir camide meydana gelen hırsızlık olayı, güvenlik güçlerinin yoğun çabasıyla aydınlatıldı. Kocatepe Mahallesi'ndeki camide ibadet eden bir vatandaşın çantasından 5 bin euro, 3 bin dolar ve 5 bin Suudi riyali çalınması üzerine Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Ekipler, olayın failini tespit edebilmek amacıyla bölgedeki 24 farklı iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını mercek altına aldı. Toplamda 620 dakikalık görüntüleri saniye saniye inceleyen polis, şüphelinin kimliğini E.Ş.⁠ olarak belirledi.

İbadethanede büyük vurgun: 620 dakikalık titiz takip şüpheliyi yakalattı

Operasyonla ele geçirildi

Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda E.Ş.'nin Esenler'deki adresini tespit eden ekipler, eve operasyon düzenledi. Şüpheli gözaltına alınırken, evde yapılan aramalarda çalınan paraların bir kısmı ile birlikte ruhsatsız bir tabanca, şarjör ve 7 adet fişek ele geçirildi. Evde bulunan ve tabancanın sahibi olduğu anlaşılan Y.B.⁠ isimli kadın da polis ekiplerince gözaltına alındı.

Adalet yerini buldu

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.Ş., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Y.B.⁠ hakkında ise adli kontrol kararı uygulandı. Öte yandan, şüphelinin cami içerisindeki hırsızlık anları ve olay sonrası sokaktaki rahat tavırları güvenlik kameralarına yansıdı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız