İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5354 %0.07
49,5729 %-0.06
5.746,23 % -0,12
89.743,13 %-3.068
Ara
Muhalif. GÜNDEM Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti Teşkilat Akademisi Kapanış Programı'nda önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti Teşkilat Akademisi Kapanış Programı'nda önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Teşkilat Akademisi Kapanış Programı’nda 87 bin teşkilat mensubunun eğitimine dikkat çekti, partinin Türkiye Yüzyılı vizyonuna vurgu yaptı.

Okunma Süresi: 2 dk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’ndeki AK Parti Teşkilat Akademisi Kapanış Programı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, öncelikle vefat eden başdanışmanı Hamdi Kılıç’a rahmet dileyerek, "Hamdi kardeşimi asla unutmayacağız, emeklerini ve fedakarlıklarını daima şükranla anacağız" dedi.

Program kapsamında partinin eğitim faaliyetlerini değerlendiren Erdoğan, "Teşkilat Akademisi, Akademi Genç, Akademi Kadın, Yerel Yönetimler Akademisi, Danışman Akademisi, Yurt Dışı Akademisi, Medya Akademisi ve Siyaset Akademisi ile Türkiye Yüzyılı kadrolarını yetiştiriyoruz" ifadelerini kullandı. Erdoğan, bugüne kadar 80 ilde düzenlenen eğitimlerde 87 bin teşkilat mensubunun yer aldığını, hedeflerinin 81 ilde 300 bin teşkilat mensubunu kapsamak olduğunu belirtti.

9 YENİ İSİM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partinin 24. kuruluş yıl dönümü kapsamında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da aralarında olduğu dokuz yeni ismin AK Parti’ye katıldığını açıkladı. Ayrıca Beykoz Belediye Başkanvekili Özlem Vural Gürzel ve belediye meclis üyesinin de partinin saflarına katıldığını duyurdu.

Erdoğan, konuşmasında Türkiye’nin iç ve dış meselelerine dair mesajlar da verdi: "Ülkemizin yaklaşık 50 yıllık terör sorununu çözmek için başlattığımız terörsüz Türkiye sürecinde kararlılıkla ilerliyoruz. Ana muhalefetin kargaşa ve kaos içinde debelenmesine rağmen, biz hizmet yolunda kararlılıkla ilerlemeye devam ediyoruz."

Cumhurbaşkanı, teşkilat mensuplarına da seslenerek, "Hepiniz AK Parti’nin birer neferi olarak Türkiye’nin istikbal mücadelesinde tarihi roller üstleniyorsunuz. Bu hizmet kervanında yer alan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *