İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5352 %0.05
49,6395 %0.02
5.778,77 % 0,45
92.050,74 %-1.076
Ara
Muhalif. GÜNDEM Cübbeli Ahmet'ten Fatih Altaylı'ya ağır sözler: İnsanların karısını, kızını...

Cübbeli Ahmet'ten Fatih Altaylı'ya ağır sözler: İnsanların karısını, kızını...

Silivri Cezaevi’nden seslenen gazeteci Fatih Altaylı, "Cübbeli Ahmet"in kendisinden yarım milyon dolarlık pırlanta saat için aracılık istediğini açıkladı. Cübbeli ise sert hakaretlerle karşılık verdi, ancak iddiayı yalanlamadı.

Okunma Süresi: 1 dk

Silivri Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan gazeteci Fatih Altaylı ile "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü arasında sert bir söz düellosu yaşandı.

21 Haziran’da YouTube kanalında kullandığı ifadeler nedeniyle "Cumhurbaşkanına tehdit" iddiasıyla gözaltına alınan ve ertesi gün tutuklanan Altaylı, Cübbeli Ahmet’in kendisi hakkında sarf ettiği sözlere yanıt verdi. Ünlü, bazı gazetecileri hedef göstererek, “Bir kısmı hapse girmedi ama mezara girdi, darısı diğerlerinin başına” ifadelerini kullanmıştı.

Altaylı, Ünlü’nün kendisinden kızına hediye edilmek üzere yarım milyon dolarlık pırlanta kaplı İsviçre yapımı bir saat için aracılık istediğini ve saati alamayınca sinirlendiğini öne sürdü. Altaylı, açıklamasında, “Eğer nefesi dediği kadar kuvvetliyse önce kendisine şifa versin. Ölüm korkusu ile hastane hastane geziyor. Galiba bedduası tutuyor ama duası kabul olmuyor,” dedi.

Cübbeli Ahmet ise Altaylı’nın iddialarına sert tepki göstererek, “Şerefsiz insanlar tartışmaya girdiklerinde bel altı konuşurlar ve insanların karısını, kızını konuya katarlar,” ifadelerini kullandı. Ancak Ünlü, Altaylı’nın iddiasını yalanlayacak herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *