İstanbul
Parçalı az bulutlu
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,1849 %0.08
55,3314 %0.26
6.570,61 %0.44
85.910,01 %-0.05
Muhalif. İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, Niğde’de konuştu:

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, Niğde’de konuştu:

”(Yerel seçimler) Tüm illerimizde, ilçelerimizde İYİ Parti’nin yetişkin, yetkin kadrolarıyla milletimizin karşısında olacağız”

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, Niğde’de konuştu:
Okunma Süresi: 2 dk

NİĞDE (AA) İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne ilişkin, "Bütün illerimizde, ilçelerimizde İYİ Parti'nin yetişkin, yetkin kadrolarıyla milletimizin karşısında olacağız." dedi.

Zorlu, partinin Niğde İl Başkanlığınca bir otelde düzenlenen Genişletilmiş İl, İlçe Başkanları Toplantısı'nda, genel seçimlerin ardından milletin Türkiye'nin içinde bulunduğu ağır ekonomik ve siyasal koşullar nedeniyle İYİ Parti'ye büyük sorumluluk yüklediğini söyledi.

Son seçimlerden sonra milletin İYİ Parti'ye uyarı mesajı verdiğini aktaran Zorlu, bunu yaparken İYİ Parti'yi gözden çıkarmadığını, gelecek siyaset dönemi için yeniden değerlendirebileceği mesajını da verdiğini belirtti. Zorlu, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki süreçte hatta aylarda seçmenimizin, Niğde'deki bir seçmenimizin Naim Bey'in adaylığının ne kadar değerli olacağını hissedeceği bir sürece adım atacağız. Bunu hep birlikte yaşadığımız gün de İYİ Parti'nin inşallah 2028'de iktidar yolculuğunu hep birlikte görmüş olacağız. Bu kararımızın herhangi bir kesime tırnak içinde o kavramı bize isnat ettikleri için söylüyorum, bir düşmanlık, husumetle ilgisi yoktur. Kararımızın özbeöz gerekçesi, büyük Türk milletidir. Biz milletimizin sürekli bir tarafın kazanan, sürekli bir tarafın kaybeden olduğu, böyle bir tabloda yaşamasını istemiyoruz artık. Bu yanlış siyaset modeline karşı çıkıyoruz. Bu amaçla inşallah bütün illerimizde, ilçelerimizde İYİ Parti'nin yetişkin, yetkin kadrolarıyla milletimizin karşısında olacağız."

İYİ Parti'nin Niğde belediye başkan adayı Naim Osman Erem de seçilmesi durumda Niğde için çalışacağını vurguladı.

Konuşmaların ardından program, basına kapalı devam etti.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız