İstanbul
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,0229 %0.06
55,6994 %0.17
6.560,92 %-0.39
83.969,98 %0.37
Muhalif. Tekirdağ Kurban Bayramı tatilinde 3 milyon yerli ve yabancı turisti bekliyor

Tekirdağ Kurban Bayramı tatilinde 3 milyon yerli ve yabancı turisti bekliyor

Tekirdağ Kurban Bayramı tatilinde 3 milyon yerli ve yabancı turisti bekliyor
Okunma Süresi: 1 dk

TEKİRDAĞ (AA) Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Kurban Bayramı tatilinde kente 3 milyon turist beklendiğini söyledi.

Hacıoğlu, AA muhabirine, Tekirdağ'ın tatil süresince İstanbul'a yakın olma avantajını en iyi şekilde kullanacağını belirtti.

Kiraz Festivali'nin bayram tatiline denk gelmesiyle çok sayıda kişinin tatil rotasını Tekirdağ'a çevireceğini aktaran Hacıoğlu, kentin doğası, tarihi ve ekstrem sporlarıyla farklı deneyimler sunduğunu ifade etti.

Kurban Bayramı öncesi Tekirdağ'da konser, eğlence ve aktiviteler için hazırlıkların yapıldığını aktaran Hacıoğlu, "58 yıldır gerçekleşen festivale çok sayıda yerli ve yabancı turistin geleceğini düşünüyoruz. Otel rezervasyonlarının 6 ay öncesinde dolması bunun göstergesidir."dedi.

Bayram tatili öncesi işletmelerin hazırlıklarını tamamladığını vurgulayan Hacıoğlu, tatilcileri en iyi şekilde misafir edeceklerini dile getirdi.

Hacıoğlu, tatilcilerin aradığı tüm imkanların Tekirdağ'da mevcut olduğunu belirterek, "Festival ilk defa çok yoğun insanla karşılaşacak. Günlük çok ciddi ziyaretçi gelişi olacak. Çevre il ve ilçelerden geceleri konserlerde ve gün içerisinde İstanbul'dan hem gastronomi hem deniz ve hem de birçok spor faaliyetini gerçekleştirmek için insanlar gelecek. Tatil süresince 3 milyon turistin geleceğini düşünüyorum."diye konuştu.


Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız