İstanbul
Parçalı az bulutlu
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,1791 %0.08
55,4009 %-0.02
6.542,72 %-0.76
85.259,38 %0.49
Muhalif. SivassporAlanyaspor maçının ardından

SivassporAlanyaspor maçının ardından

Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl: ”Hiç beklemediğimiz bir 3 puan kaybıydı. İnşallah önümüzdeki haftalarda bu kaybı telafi edeceğiz”

SivassporAlanyaspor maçının ardından
Okunma Süresi: 2 dk

SİVAS (AA) Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında evinde Corendon Alanyaspor'a 21 mağlup olan EMS Yapı Sivasspor'da basın sözcüsü Gökhan Karagöl, üzgün olduklarını söyledi.

Karagöl, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, bireysel hatalar yüzünden 3 puan kaybettiklerini belirtti.

Daha iyi oynamaya devam edeceklerini ifade eden Karagöl, "Hiç beklemediğimiz bir 3 puan kaybıydı. İnşallah önümüzdeki haftalarda bu kaybı telafi edeceğiz." dedi.

Karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan ile ilgili de değerlendirmede bulunan Karagöl, "Maçı standartlarda yönetmedi, kartlarda hep aleyhimize çok ciddi kartlar ve ikili mücadelelerde aleyhimize kararlar verdi. Charisis'in pozisyonunda oyunu disiplin altında tutmak, oyuncuyu sahada çocuğunu azarlar gibi azarlamakla olmaz. Biz bunu kesinlikle kabul etmiyoruz. Onun için daha adaletli, daha standartlarda her iki takıma aynı şekilde kartların ve mücadelelerin de faullerin verildiği bir maç olması gerekirdi. Bundan sonra da böyle gerekir." diye konuştu.


"Hedefimiz üst sıralar"

Karagöl, hakemin Alanyaspor'un bütün pozisyonlarda vakit çalmasına müsamaha gösterdiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Oyun oynanmaması için aslında elden gelen her şey yapıldı. Biz bu şekilde bir yönetimi kabul etmiyoruz. Standart olsun, adil olsun, biz her zaman bunu savunuyoruz. Puan durumuna bakıldığı zaman aşağıyla yukarının birbirine çok yakın olduğu bir sezon yaşıyoruz. Onun için de her hafta başka bir senaryoyla karşı karşıyayız. Ama bizim yine hedefimiz aynı, inşallah üst sıralar. Önümüzdeki haftalarda daha iyi mücadele edeceğiz. Yeni transferlerimiz de takıma adapte oldu. İnşallah bundan sonraki haftalarda çok daha iyi mücadele etmeyi planlıyoruz."

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız