İstanbul
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,0205 %0.06
55,6925 %0.16
6.551,81 %-0.53
84.236,00 %1.19
Muhalif. Schneider Electric, ”EcoXpert Partner” etkinliği düzenledi

Schneider Electric, ”EcoXpert Partner” etkinliği düzenledi

Schneider Electric, ”EcoXpert Partner” etkinliği düzenledi
Okunma Süresi: 1 dk

İSTANBUL (AA) Schneider Electric, işbirliği yaptığı EcoXpert sistem entegratörleriyle Kıbrıs'ta organize ettiği etkinlikte bir araya geldi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, düzenlenen etkinlikte, Schneider Electric yöneticileri geçen yılı değerlendirdi, yeni döneme ışık tutan paylaşımlarda bulundu.

Etkinlik, Schneider Electric ve EcoXpert iş ortakları arasındaki güçlü bağı ve sektöre yön verme konusundaki kararlılıklarını gösterdi.

Schneider Electric Türkiye ve Orta Asya Bölge Başkanı İsmail Yamangil'in açılış konuşması yaptığı etkinlikte, Schneider Electric Türkiye ve Orta Asya Bölgesi Dijital Enerji ve Güvenli Güç İş Birimleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sağlam, Dijital Enerji İş Biriminin yol haritasını sundu. Schneider Electric Türkiye ve Orta Asya Bölgesi Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Elif Özyurt da etkinlike, pazarlama iletişim stratejisine değindi.

Etkinlikte son kullanıcı odaklı otel, hastane ve perakende segmentleri, elektrikli araç şarj istasyonları, mikro şebekeler, dijital bina ve dijital güç alanlarındaki gelişmeler EcoXpert iş ortaklarıyla paylaşıldı.

Organizasyonda, EcoXpert Ödül Töreni de düzenlendi. Törende, şebeke otomasyonu, güç yönetimi, bina otomasyonu, aydınlatma ve oda kontrolü, zayıf akım güvenlik sistemi alanlarında başarı gösteren iş ortaklarına plaket takdim edildi.​​​​​​​

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız