İstanbul
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,0173 %0.06
55,6164 %0.02
6.556,23 %-0.47
84.280,99 %1.40
Muhalif. ”Müfredatı Çekin Platformu”, 11 Haziran’da eylem yapacaklarını açıkladı

”Müfredatı Çekin Platformu”, 11 Haziran’da eylem yapacaklarını açıkladı

”Müfredatı Çekin Platformu”, 11 Haziran’da eylem yapacaklarını açıkladı
Okunma Süresi: 1 dk

ANKARA (AA) Bazı siyasi partiler, sendikalar ve sivil toplum kuruluşlarınca oluşturulan "Müfredatı Çekin Platformu", Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamındaki müfredat değişikliğinin geri alınması için 11 Haziran'da çocukları okula göndermeyeceklerini bildirdi.

Müfredatı Çekin Platformunca, Mülkiyeliler Birliği Genel Merkezi'nde düzenlenen açıklamaya bazı dernek, oda ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Burada platform adına açıklama yapan Pir Sultan Abdal Kültür Dernekleri Genel Başkanı Cuma Erçe, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ni doğru bulmadıklarını ifade etti.

Müfredatın kapsayıcı olmadığını savunan Erçe, "Bizler çocuklarımızın haklarına, emeklerine ve geleceğine sahip çıkmak, bu müfredat değişikliğinin geri alınması talebimizi daha güçlü ifade etmek için çocuklarımızı 11 Haziran'da okula göndermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız