İstanbul
Kapalı
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,2189 %0.03
55,2332 %0.18
6.526,71 %0.37
83.035,56 %-1.45
Muhalif. Kırşehir’de şehit ailelerine yönelik ”Şehide Dua Emanetine Vefa” projesi hazırlandı

Kırşehir’de şehit ailelerine yönelik ”Şehide Dua Emanetine Vefa” projesi hazırlandı

Kırşehir’de şehit ailelerine yönelik ”Şehide Dua Emanetine Vefa” projesi hazırlandı
Okunma Süresi: 1 dk

KIRŞEHİR (AA) Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, "Şehide Dua Emanetine Vefa" isimli 6. projelerini başlattıklarını söyledi.

Kılıçaslan, dernek binasında düzenlenen proje tanıtım toplantısında, şehit ailelerine manevi desteklerini göstermeyi, birlik ve beraberliği sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Daha önce "Unutulmayacak Vatan Evlatları", "Bayrakla Birleşen Şehitlerimiz", "Şehit Aileleri ve Gönüllüler", "Vatan Kalesinden Cennete Uçanlar", "Cennet Vatanın Kutsal Emanetleri" adıyla 5 proje gerçekleştirdiklerini, şimdi de "Şehide Dua Emanetine Vefa" projesini başlattıklarını aktaran Kılıçaslan, 1 Kasım15 Aralık arasında çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini belirtti.

Şehit ailelerine her zaman destek olacaklarını vurgulayan Kılıçaslan, şunları kaydetti:

"Proje kapsamında ilk olarak ailelerimizi ziyaret ederek Kur'anı Kerim, Türk bayrağı takdim edeceğiz. Ayrıca anı olarak saklayacakları şehitlerimizin halıya dokunmuş fotoğraflarını da hediye edeceğiz. Şehit ailelerimizle termal kaplıcada, piknikte ve mevlit programlarında bir araya geleceğiz. Hem şehitlerimizi yad edecek hem de şehit ailelerimizle birlik beraberlik sağlayacağız. Dernek olarak şehit ailelerimizin her daim dualarında olma ümidiyle projelerimizde bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz."

Proje tanıtım toplantısına, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Cemalettin Duran ve şehit aileleri katıldı.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız