İstanbul
Parçalı bulutlu
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,1844 %0.08
55,4729 %0.52
6.608,90 %1.03
86.287,70 %0.19
Muhalif. Kayserisporlu futbolcular öğrencilerle bir araya geldi

Kayserisporlu futbolcular öğrencilerle bir araya geldi

Kayserisporlu futbolcular öğrencilerle bir araya geldi
Okunma Süresi: 1 dk

KAYSERİ (AA) Kayserisporlu futbolcular Hasan Ali Kaldırım ve Dimitrios Kolovetsios ile basın sözcüsü Samet Koç, öğrencilerle buluşarak soruları yanıtladı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliğinde Seyyid Burhaneddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen programda konuşan Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Samet Koç, 2001 yılında mezun olduğu okulda bulunmaktan dolayı heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade etti.

Futbolculardan Hasan Ali Kaldırım, sarıkırmızılı ekipte bulunmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Hasan Ali Kaldırım, "Kayserispor bu yıl Avrupa'ya gidebilecek mi?" sorusu üzerine şunları söyledi:

"Hedefimiz bu yönde, inşallah bunu gerçekleştirebiliriz. Biz o yönde çalışıyoruz. Kolay değil, çok emek istiyor, çok çalışmak gerekiyor ama bunu gerçekleştirebiliriz. Tüm hedeflerimiz de bu doğrultuda. Ligi de bitirebildiğimiz en üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Kayserispor her zaman Türkiye Kupası'nda da kupayı kaldırmayı hak eden bir kulüp. Orada da finale kadar gitmek istiyoruz."

Kolovetsios ise okula davet edildiği için mutlu olduğunu dile getirdi.

Yüzleri parlayan öğrencileri görmenin kendilerini mutlu ettiğini aktaran Kolovetsios, öğrencilerden kendilerini desteklemeye devam etmelerini istedi.

Konuşmaların ardından Samet Koç, Hasan Ali Kaldırım ve Kolovetsios, öğrencilere tablet dağıttı, Kayserispor formalarını imzaladı.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız