İstanbul
Parçalı az bulutlu
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,1806 %0.07
55,4004 %0.38
6.582,30 %0.62
85.513,89 %0.36
Muhalif. Kayseri’de terör saldırıları protesto edildi

Kayseri’de terör saldırıları protesto edildi

Kayseri’de terör saldırıları protesto edildi
Okunma Süresi: 2 dk

KAYSERİ (AA) Kayseri'de vatandaşlar Irak'ın kuzeyindeki PençeKilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için yürüdü.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı ile Türkiye KamuSen Konfederasyonu Kayseri şubeleri tarafından düzenlenen yürüyüş, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü önünden başladı.

Türk bayrakları taşıyan vatandaşlar, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganı attı.

Kartal Şehitliği'nde son bulan yürüyüşün ardından basın açıklaması yapan Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Kayseri Şube Başkanı Muzaffer Pala, birlik ve beraberliğin terör örgütlerine karşı en güçlü silah olduğunu söyledi.

Hain saldırılar neticesinde büyük bir acıyla karşı karşıya olduklarını ifade eden Pala, şöyle konuştu:

"Vatanımızın dört bir yanında terörün alçakça saldırıları sonucu bir kez daha şehitler verdik. Canlarını vatanı için feda eden aziz şehitlerimize Cenabı Allah'tan rahmet, ailelerine ve aziz Türk milletine baş sağlığı diliyoruz. Bu menfur saldırılara karşı intikam duyguları içerisindeyiz. Milletimizin birlik ve beraberliği terör örgütlerine karşı en güçlü silahımızdır. Bu mücadelede asla geri adım atmayacak, terörü kökten temizleyene kadar kararlılıkla mücadelemize devam edeceğiz. Aziz şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak ve milletimizin güvenliği için kutlu devletimiz her daim önlemlerini almaya devam edecektir. PKK'lı vatan hainlerinin saldırısında vatan evlatlarımız şehadet şerbetini içmişlerdir. Yaralı askerlerimiz bulunmaktadır. Yiğitlerimize acil şifalar diliyoruz."

Programda Kur'anı Kerim okundu ve şehitler için dua edildi.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız