İstanbul
Kapalı
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,3680 %0.12
55,3392 %0.47
6.600,54 %-0.19
83.309,68 %0.24
Muhalif. KONUTDER’de yeni yönetim kurulu başkanı Ramadan Kumova oldu

KONUTDER’de yeni yönetim kurulu başkanı Ramadan Kumova oldu

KONUTDER’de yeni yönetim kurulu başkanı Ramadan Kumova oldu
Okunma Süresi: 1 dk

İSTANBUL (AA) Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine FerYapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova seçildi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, KONUTDER Olağan Genel Kurul toplantısı seçimli olarak gerçekleştirildi.

Genel kurulda, derneğin üç dönemdir yönetim kurulu başkanlığı görevini sürdüren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, görevini Kumova'ya devretti. Başkan yardımcılıklarına ise Ahmet Çelik, Hasan İnanç Kabadayı, Hasan K. Bolat, Hasan Rahvalı, Özen Kuzu ve Ziya Yılmaz seçildi.

Oy birliğiyle başkanlığa seçilen Kumova, Elmas'a bugüne kadar gerçekleştirdiği icraatlar ve sektöre sağladığı katkılardan ötürü teşekkür etti.

1998'den beri gayrimenkul geliştirme alanında

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olan ve sektördeki kariyerine baraj ve otoyol projeleriyle başlayan Ramadan Kumova, 1998 yılından itibaren gayrimenkul geliştirme alanına yöneldi.

Kumova, daha önce Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER), Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) gibi önemli derneklerde ve Türkiye Basketbol Federasyonu'nda yönetim kurulu üyeliği yaptı.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız