İstanbul
Kapalı
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,3680 %0.12
55,3392 %0.47
6.600,54 %-0.19
83.309,68 %0.24
Muhalif. GÜNDEM Eskişehir'deki silahlı hesaplaşmada yargı kararı: İki tutuklama

Eskişehir'deki silahlı hesaplaşmada yargı kararı: İki tutuklama

Odunpazarı'nda husumetli gruplar arasında yaşanan pompalı tüfekli saldırı sonrası gözaltına alınan 5 kişiden 2'si cezaevine gönderildi.

Eskişehir'deki silahlı hesaplaşmada yargı kararı: İki tutuklama
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

Eskişehir'de geçmişe dayalı husumetleri bulunan iki grup arasında yaşanan silahlı çatışma, bir kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı. Odunpazarı ilçesi Çankaya Mahallesi Tanberk Sokak üzerinde meydana gelen olayda, taraflar arasındaki sözlü tartışma kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü.

Kavga esnasında pompalı tüfeğini ateşleyen saldırgan, F.A.⁠ isimli şahsı karın ve bacak bölgesinden yaraladı. Olayın ardından saldırganlar hızla bölgeden uzaklaşırken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Eskişehir'deki silahlı hesaplaşmada yargı kararı: İki tutuklama

Yaralı F.A., ilk müdahalesinin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Soruşturma kapsamında 5 gözaltı

Olayın hemen ardından harekete geçen Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin kaçış güzergahlarını incelemeye aldı. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda, aralarında iki çocuğun da bulunduğu toplam 5 şüpheli kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki sorgu işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden F.D.⁠ ve S.A., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma ise devam ediyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız