İstanbul
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,0193 %0.06
55,7156 %0.20
6.598,57 %0.18
84.435,47 %0.30
Muhalif. KADEM’in Gazze için açtığı hayır çarşısında son gün

KADEM’in Gazze için açtığı hayır çarşısında son gün

KADEM’in Gazze için açtığı hayır çarşısında son gün
Okunma Süresi: 2 dk

İSTANBUL (AA) Kadın ve Demokrasi Vakfının (KADEM) Gazze'ye yardım amacıyla İstanbul'da kurduğu hayır çarşısı, son gününde ziyaretçilerini ağırlıyor.

KADEM'in 55 ilde hayata geçireceği "Gazze'ye Kardeş Payı" kampanyasının ilk adımı olan hayır çarşısı, Fatih Neslişah Sultan Kültür Merkezi'nde 7 Haziran'da açıldı.

Çarşıda 40'ın üzerindeki markanın katkılarıyla tekstil, ev araç gereçleri, kitap ve aksesuarlar yer alıyor.

Çarşının organizasyon sorumlusu Rabia Coşkuner, Gazze halkının zor sürecinde yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Çarşıdaki ürünleri çeşitli firmaların bağışladığını belirten Coşkuner, "Onlar gönüllerinden bizlere fazlaca ürünler bağışladılar. Hepsine tek tek teşekkür ediyoruz. Bu, makul fiyatlarla bayram öncesi halkımızın uygun fiyatlarla hem ihtiyaçlarını karşılayabileceği hem de aldığı ürünün her kuruşunu Gazze'ye gönderebileceği bir hayır organizasyonu. Bir sonraki adımımızda farklı bir çalışmayla yine Gazze halkının yanında olacağız." diye konuştu.

Çarşıda alışveriş yapan Özlem Sevinç, Gazze halkına bir nebze de olsa yardım etmek amacıyla birkaç ürün aldığını söyledi.

Medipol Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü doktora öğrencisi Filistinli Bassam Yunus ise Gazze halkının buna çok ihtiyacı olduğunu belirterek, organizasyondan memnun olduğunu ifade etti.

Hayır çarşısı, bugün saat 21.00'e kadar açık kalacak.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız