İstanbul
Az bulutlu
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,0435 %0.05
55,6489 %0.10
6.593,85 %0.64
84.265,69 %1.16
Muhalif. GÜNCELLEME 2 Afyonkarahisar’da yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı, 1 kişi öldü, 16 kişi yaralandı

GÜNCELLEME 2 Afyonkarahisar’da yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı, 1 kişi öldü, 16 kişi yaralandı

VALİNİN YARALILARI ZİYARETİ VE AÇIKLAMASI EKLENDİ

GÜNCELLEME 2  Afyonkarahisar’da yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı, 1 kişi öldü, 16 kişi yaralandı
Okunma Süresi: 2 dk

AFYONKARAHİSAR (AA) Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde yolcu otobüsü ile kamyonetin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı.

Okan Ö. idaresindeki 35 BEU 676 plakalı Ege Seyahat firmasına ait yolcu otobüsü, AfyonkarahisarAntalya kara yolu Başağaç köyü yakınlarında, Beytullah B'nin kullandığı 03 RH 257 plakalı kamyonetle çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan 17 kişi hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan, yolcu otobüsünün ikinci şoförü Şükrü Akdaş (45), Sandıklı Devlet Hastanesindeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, yaralıları tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesindeki yaralıları ziyareti sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Yiğitbaşı, yaralılardan bazılarının taburcu edildiğini söyledi.

Kazada, yolcu otobüsünün ikinci şoförünün yaşamını yitirdiğini ifade eden Yiğitbaşı, "Yeni bir can kaybımız olmayacak gibi görünüyor. Ancak, acı bir trafik kazası gerçekleşmiş oldu. Burada kamyonet sürücümüzün tali yoldan ana yola kontrolsüz çıkışıyla ilgili bir durum söz konusu gibi görünüyor. Soruşturma şu an devam ediyor." diye konuştu.

Yiğitbaşı, kazada yaşamını yitiren yolcu otobüsünün ikinci şoförünün ailesine baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.

Bir gazetecinin "kazayla ilgili gözaltı var mı?" sorusu üzerin Yiğitbaşı, "Burada kamyonet şoförüyle ilgili elimizde alkollü olduğu yönünde bir bilgi var. Onunla da ilgili adli işlemler devam ediyor. Sonuçlanınca detaylı bir şekilde açıklama yapacağız." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız