İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,3616 %0.17
55,3837 %-0.12
6.557,38 %0.17
81.713,11 %-1.82
Muhalif. Down Sendromlu Futsal Milli Takımı, Milli Eğitim Bakanı Tekin’i ziyaret etti

Down Sendromlu Futsal Milli Takımı, Milli Eğitim Bakanı Tekin’i ziyaret etti

Down Sendromlu Futsal Milli Takımı, Milli Eğitim Bakanı Tekin’i ziyaret etti
Okunma Süresi: 2 dk

ANKARA (AA) Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İtalya'nın Padova kentinde düzenlenen Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası finalinde Portekiz'i 21 yenerek altın madalya kazanan Futsal Milli Takımını ağırladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Tekin, Öğretmenler Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleşen kabulde, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın ve beraberindeki sporcularla görüşerek, başarılarından dolayı Down Sendromlu Futsal Milli Takımı oyuncularını tebrik etti.

Sporcularla sohbet eden Tekin, Türkiye'nin, sporun birçok dalında büyük başarılar kaydettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Avrupa şampiyonluğu gibi büyük bir başarıya imza atan özel çocuklarımızı, başarılarından dolayı kutluyorum. Bu özel çocuklarımız, uluslararası bir organizasyonda milli marşımızı okutup bayrağımızı dalgalandırdılar. Biz de onların daha büyük başarılar elde etmelerini sağlamak için her türlü imkanımızı seferber edeceğiz. Bu gururu bize yaşattıkları için Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu yöneticilerine, teknik heyete, gençlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah yollarını, bahtlarını açık etsin."

MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı kurumlarda eğitim alan Down Sendromlu Futsal Milli Takımı oyuncuları da elde ettikleri başarıları anlatarak bundan sonraki hedeflerinin dünya şampiyonluğu olduğunu kaydettiler.

Kabulde MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Mustafa Otrar da hazır bulundu.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız