İstanbul
Kapalı
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,0209 %0.06
55,7106 %0.19
6.597,56 %0.16
83.880,00 %-0.21
Muhalif. Doğa Koleji’nin 8. ve 12. sınıf öğrencileri kep attı

Doğa Koleji’nin 8. ve 12. sınıf öğrencileri kep attı

Doğa Koleji’nin 8. ve 12. sınıf öğrencileri kep attı
Okunma Süresi: 3 dk

İSTANBUL (AA) Doğa Koleji'nin 8. ve 12. sınıf öğrencileri için İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsünde mezuniyet töreni düzenlendi.

Kolejden yapılan açıklamaya göre, ​​​​​​"Doğa Harikaları Günü" adlı bayrak ve flama töreni, İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı. Sahneye çıkarak diplomalarını alan öğrenciler, tören sonunda kep attı.

Çocukların heyecan ve mutluluğunu paylaşan veliler, öğretmenler ve kampüs yöneticileri de törende büyük gurur yaşadı.

Açıklamada törendeki konuşmalarına yer verilen İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörü ve Doğa Koleji Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ege Yazgan, Doğa Koleji'nin Can Eğitim Grubu çatısı altında olduklarını hatırlattı.

Yazgan, "Hayatınızın en anlamlı günlerinden birinde İstanbul Bilgi Üniversitesinde olduğunuz için çok mutluyuz. Üniversitemiz Doğa Koleji ile birlikte olmaktan ve belli insiyatifleri beraber yürütmekten son derece memnun. Bu işbirliği daha da derinleşerek her iki kuruma da faydalı olmaya devem edecektir. Tüm 8. sınıf öğrencilerine lise hayatlarında başarılar diliyor, 12. sınıf öğrencilerimizi tebrik ediyorum, yolunuz açık olsun." açıklamasında bulundu.

"Liseli olan öğrencilerimizin yeni başarılara birlikte imza atacağımıza inanıyorum"

Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can da öğrencilerin Doğa Koleji'nde en yenilikçi eğitimleri aldıklarını, böylelikle kendilerini lise ve üniversite hayatına en iyi şekilde hazırladıklarının altını çizdi.

Can, "Tüm öğrencilere başarılar diliyor, ailelerimize çocuklarımıza verdiği bu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Doğa Koleji, mezunlarını sadece bir öğrenci olmaktan öte, bir aile üyesi kabul eder. Bu yepyeni yolculuk size yepyeni ufuklar açacak ve siz hep Doğa ağacımızın bir yaprağı olarak kalacaksınız. Liseli olan öğrencilerimizin yeni başarılara birlikte imza atacağımıza inanıyorum. Bu özel günün, öğrencilerimizin hayatlarında bir dönüm noktası olacağını biliyor, hepinize başarılı, mutlu bir eğitim hayatı, aile hayatı ve iş hayatı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Doğa Koleji İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü ise sınavlarını tamamlayan 12. sınıf öğrencilerine üniversite seçeceklerini değil kendilerine bir meslek seçeceklerini aktararak, şunları kaydetti:

"Alacağınız lisans eğitimi hayatınızın ana hatlarını belirleyecek. Tercihinizi sadece aklınızla değil kalbinizle yapın. Hayatta denemekten asla vazgeçmeyin. Doğa Koleji lise hayatınızda çok güzel ilişkiler kurarak sosyal sermaye yarattınız. Bu sosyal sermayeyi yakanızdan eksik etmeyerek çevrenizdeki insanların yetkinlik ve niteliklerden faydalanmaya çalışın. 8. sınıf öğrencilerine hayal etmekten ve merakınızdan vazgeçmeyin. Hayatınızda hep bir sonraki adımı hayal edin. Sınav sonucunuz ne olursa olsun lise hayatınız, ne istediğinizi ve neye sahip olmak istediğinizi anlamak için size 4 yıl bir zaman veriyor. Bu zaman diliminde birçok projede yer alın. Doğa'da tMBA modeli ile birçok proje üretiliyor, siz de bunu tecrübe edinin."

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız