İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,3630 %0.17
55,3841 %-0.15
6.557,21 %0.17
81.730,65 %-1.94
Muhalif. Depremde hayatını kaybeden voleybolcu anısına düzenlenen turnuva başladı

Depremde hayatını kaybeden voleybolcu anısına düzenlenen turnuva başladı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz : ”Mehmet Can Ağırbaş evladımız Kahramanmaraş merkezli depremlerde şehit oldu. Onun anısına turnuva düzenledik. Tabii ki en önemli şey insana vefa gösterilmesidir” Anne Zeliha Ağırbaş: ”Gebze Belediyesine arkadaşlarını unutmadıkları için çok teşekkür ediyoruz”

Depremde hayatını kaybeden voleybolcu anısına düzenlenen turnuva başladı
Okunma Süresi: 2 dk

KOCAELİ (AA) Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitiren voleybolcu Mehmet Can Ağırbaş, anısına düzenlenen turnuva Koceeli'de başladı.

Gebze Belediyesi Spor Kulübünün, 20222023 sezonunda Malatya Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımı'na transfer olan ve 6 Şubat'taki depremlerde vefat eden 25 yaşındaki Ağırbaş'ın anısına düzenlediği turnuva 3. gün sürecek. Organizasyona, Gebze Belediyesi Spor Kulübünün yanı sıra Fenerbahçe 2, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor ve Libya Voleybol 1. Lig şampiyonu Swehly Spor Kulübünün katılıyor.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, gazetecilere, eski sporcularına vefa göstermek için turnuva düzenlediklerini söyledi. Ağırbaş'ı evlatları olarak gördüklerini dile getiren Büyükgöz,"20222023 sezonunda Malatya Büyükşehir Belediyesine transfer olan Mehmet Can Ağırbaş evladımız Kahramanmaraş merkezli depremlerde şehit oldu. Onun anısına turnuva düzenledik. Bugün Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt Spor Kulübü ile ilk maçı yaptık. Tabii ki en önemli şey insana vefa gösterilmesidir." diye konuştu.

Ağırbaş'ın ailesine moral ve motivasyon sağlamaya çalıştıklarına işaret eden Büyükgöz, "Şehidimizin annesi ve ailesi organizasyona teşrif ettiler. Evlatlarının adına düzenlenen vefa turnuvasından son derece mutlu oldular." dedi.

Anne Zeliha Ağırbaş da oğlunun adına organizasyon düzenlendiği için mutlu olduklarını dile getirdi. Yaşanan acı günleri unutmadıklarını anlatan Ağırbaş, "Gebze Belediyesine arkadaşlarını unutmadıkları için çok teşekkür ediyoruz." dedi.


Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız