İstanbul
Parçalı az bulutlu
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,1825 %0.08
55,3111 %0.22
6.564,81 %0.36
85.886,45 %-0.20
Muhalif. CHP’li Bağcıoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti:

CHP’li Bağcıoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti:

”Hain PKK terör örgütü başta olmak üzere, terörün bütün unsurlarını lanetliyoruz ve TSK’nın her zaman yanındayız”

CHP’li Bağcıoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti:
Okunma Süresi: 2 dk

ANKARA (AA) CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, "Hain PKK terör örgütü başta olmak üzere, terörün bütün unsurlarını lanetliyoruz ve TSK'nın her zaman yanındayız." dedi.

Bağcıoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneğini ziyaretinde yaptığı konuşmada, şehit ailelerinin ve gazilerin, kendilerine emanet olduğunu söyledi.

Bu bilinçle şehit aileleri ve gazilerle irtibatı sürekli devam ettirdiklerini anlatan Bağcıoğlu, onların istek, talep ve sıkıntılarını not aldıklarını dile getirdi.

CHP'li Bağcıoğlu, terörün her türünü lanetlediklerini belirterek, "Hain PKK terör örgütü başta olmak üzere, terörün bütün unsurlarını lanetliyoruz ve TSK'nın her zaman yanındayız. Gazi ocağında bunu bir kez daha vurgulamak istedim." diye konuştu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Beyazıt Yumuk ise üyelerinin İstiklal Savaşı, Kore Savaşı ve Kıbrıs Barış Harekatı gazileri olduğunu aktardı.

Üye sayısı azalan bir gazi derneği olduklarını dile getiren Yumuk, "37 bin 653 Kıbrıs gazisinden 24 bin civarında yaşayan kaldı. 21 bin 212 Kore gazimizden yaşayan 500'ün altına düştü. Ülkemizin bekası için üzerimize ne düşüyorsa bugün de yapmaya hazırız. Devlet güçlü olursa fertler de güçlü olur." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız