İstanbul
Kapalı
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,3738 %0.12
55,3021 %0.43
6.596,68 %-0.25
83.216,11 %0.90
Muhalif. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, Malatya’da partililerle bayramlaştı:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, Malatya’da partililerle bayramlaştı:

”Bu memlekette kimse mezhebinden, etnik kimliğinden, giyiminden, kuşamından ya da oy verdiği siyasi partiden dolayı nefret unsuru olmayacak. Allah bize onu yaşatmasın. Biz hiç kimseden nefret etmiyoruz. AK Parti’ye oy verenleri de seviyoruz. MHP’ye, İyi Parti’ye, HDP’ye ve tüm siyasi partilere oy verenler bizim kardeşlerimizdir”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, Malatya’da partililerle bayramlaştı:
Okunma Süresi: 2 dk

MALATYA (AA) CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, ”Bu memlekette kimse mezhebinden, etnik kimliğinden, giyiminden, kuşamından ya da oy verdiği siyasi partiden dolayı nefret unsuru olmayacak. Allah bize onu yaşatmasın. Biz hiç kimseden nefret etmiyoruz. AK Parti’ye oy verenleri de seviyoruz. MHP’ye, İyi Parti’ye, HDP’ye ve tüm siyasi partilere oy verenler bizim kardeşlerimizdir.” dedi.

Ağbaba, Güzelbahçe Belediyesi’nin Malatya’da kurduğu konteyner kentte düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara şifa diledi.

Yoksulluğu ve işsizliği bitecek, çocukların karnını doyurabileceği, iyi eğitim alacağı projeleri olduğunu dile getiren Ağbaba, aile destekleri sigortası kurumu kuracaklarını kaydetti.

”Biz kimseden nefret etmiyoruz”

Türkiye’ye huzur getirip ayrışmaya son vereceklerine değinen Ağbaba, ”Bu memlekette kimse mezhebinden, etnik kimliğinden, giyiminden, kuşamından ya da oy verdiği siyasi partiden dolayı nefret unsuru olmayacak. Allah bize onu yaşatmasın. Biz hiç kimseden nefret etmiyoruz. AK Parti’ye oy verenleri de seviyoruz. MHP’ye, İyi Parti’ye, HDP’ye ve tüm siyasi partilere oy verenler bizim kardeşlerimizdir. Biz kimseden nefret etmiyoruz.” diye konuştu.

Ağbaba, sözlerini şöyle tamamladı:

”O İHA’da, SİHA’da Türkiye’nin ortak değeri, hepimizin değeri. Doğal gaz bulunuyorsa, hepimizin kıymeti, bundan ayrılıyor. Araba yapıyor, bundan ayırıyor. Bu üretilen her şey bu memleketin değeri. Burada üretilen de 84 milyon herkesin. Bundan ayrışma olur mu, nefret çıkar mı? Biz bu memlekette kimseyi düşman görmüyoruz. Biz bu memlekette kimseyi terörist de görmüyoruz. Teröriste terörist diyoruz ama filan partiye oy verdi diye kimseye terörist de demiyoruz. Onu da diyenleri de lanetliyoruz. Lanet olsun onlara. Bu memleketi kim bölüyorsa onlara da lanet olsun.”

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız