İstanbul
Parçalı az bulutlu
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,1791 %0.08
55,4009 %-0.02
6.542,72 %-0.76
85.331,75 %0.48
Muhalif. Büyükçekmece’de 4 öğrenciyle bir veliyi darbettiği iddia edilen okul müdürü gözaltına alındı

Büyükçekmece’de 4 öğrenciyle bir veliyi darbettiği iddia edilen okul müdürü gözaltına alındı

Deprem tatbikatı sırasında aralarında konuştukları için öğrencileri dövdüğü iddia edilen okul müdürü ile veli arasında kavga çıktı

Büyükçekmece’de 4 öğrenciyle bir veliyi darbettiği iddia edilen okul müdürü gözaltına alındı
Okunma Süresi: 2 dk

İSTANBUL (AA) Büyükçekmece'de, bir okulda 4 öğrenciyle bir veliyi darbettiği iddia edilen okul müdürü gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Mimarsinan Mahallesi'ndeki Batıköy Memurdan Armağan İlkokulu ve Ortaokulu'nda yapılan deprem tatbikatı sırasında, iddiaya göre öğrencilerin konuşmasına sinirlenen okul müdürü E.G. çocukları darbetti.

Öğrencilerden 8. sınıfta okuyan 14 yaşındaki S.U, yaşananları anlattığı babasını okulu çağırdı. Okula gelen veli Hakan U. ile okul müdürü E.G. arasında kavga çıktı.

Kavgada, iki öğretmen tarafından tutulduğunu ileri süren Hakan U'nun, müdür E.G. tarafından darbedildiği öne sürüldü.

Bu arada tatbikatta darbedildiğini iddia eden 4 çocuk ile veli Hakan U. aldıkları darp raporu ile polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Kavgada hafif yaralandığı öğrenilen okul müdürü E.G. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Veli Hakan U, gazetecilere yaptığı açıklamada, tartışma sırasında okul müdürünün çocuğuna küfür ve hakaret etmeye devam ettiğini ileri sürerek, bu duruma okul aile birliği üyelerinin de şahit olduğunu söyledi.

Hakan U, müdürün psikolojik sorunlarının bulunduğunu savunarak, "O makamı hak edecek biri değil kendisi. Okulda kaba kuvvet ile iş yöneten bir öğretmenmiş zaten." dedi.

Oğlu S.U. da deprem tatbikatı olduğundan herkesin okul bahçesine indiğini anlatarak, arkadaşlarının kendisini uyardığı sırada müdürün kendisine tekme attığını öne sürdü.

Öğrenci S.U, daha sonra ayağının çok acıması nedeniyle müdürün odasına gittiğini belirterek, "Dedim ki, 'Hocam, babam okula gelecek sizinle konuşacak'. Bana küfür ederek, 'git buradan' dedi. Ondan sonra babam geldi. Babamın yanında da bana hakaret etmeye başladı. Ondan sonra babamla kavga etmeye başladılar. Babamın yanında beni itti, hala hakaret etmeye devam etti. Babam da çok sinirlendiği için kavga ettiler. Babama yumruklar vurdu. Yanındaki öğretmenler de babamı tuttu." diye konuştu.

Müdürün darbettiği öğrencilerin sayısının çok olduğunu iddia eden S.U, bugün kendisiyle birlikte 4 öğrencinin darbedildiğini söyledi.

Öte yandan veli Hakan U, gözüne aldığı darbe nedeniyle Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine sevk edildi.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız