İstanbul
Parçalı bulutlu
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,1825 %0.08
55,3327 %0.26
6.576,48 %0.53
86.106,02 %0.09
Muhalif. Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, Kocaeli’de başladı

Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, Kocaeli’de başladı

Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, Kocaeli’de başladı
Okunma Süresi: 2 dk

KOCAELİ (AA) Kocaeli'nin Darıca ilçesinde düzenlenen Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası başladı.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Eray Şamdan Spor Salonu'nda 12 sıklette gerçekleştirilen organizasyonda, 33 ilden 119 kadın sporcu mücadele ediyor.

Açılış töreninde konuşan Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, bu şampiyonanın Paris 2024 Olimpiyatları öncesi çok önemli bir organizasyon olduğunu söyledi.

Türk sporuna emeği geçen herkese teşekkür eden Gözgeç, "Ayrıca, şu anda aramızda bulunan ve Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda boksta gümüş madalya kazanan Buse Naz Çakıroğlu'nu tebrik ediyorum. İnşallah Paris'te altın madalyayı kızımız kazanacaktır." diye konuştu.

Gözgeç, organizasyona katkılarından dolayı Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a teşekkür etti.

Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada da Kocaeli'nin sanayi kenti olmasının yanı sıra büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarının gayretleriyle spor kenti de olduğunu anlattı.

Başkan Muzaffer Bıyık ise 119 sporcu, 60 antrenör, 35 hakem ve 80 kulübü ilçede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, "Darıca Belediyesinde göreve geldiğimiz günden bu yana özellikle Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü ve Gençlik Spor Müdürlüğü olarak birçok alanda hizmet etmeye ve gençlerimizi sporla buluşturmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Gözgeç ve Bıyık birbirlerine plaket verdi. Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda gümüş madalya kazanan Çakıroğlu'na da plaket takdim edildi.

Organizasyon 13 Ocak'ta sona erecek.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız