İstanbul
Parçalı az bulutlu
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,1795 %0.07
55,4105 %0.39
6.579,07 %0.57
85.786,00 %0.58
Muhalif. Bitlis’te Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı üyelerinden DEM Parti’ye tepki

Bitlis’te Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı üyelerinden DEM Parti’ye tepki

Bitlis’te Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı üyelerinden DEM Parti’ye tepki
Okunma Süresi: 2 dk

BİTLİS (AA) Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bitlis, Tatvan, Güroymak, Hizan Şubesi üyeleri, yaptıkları basın açıklamasıyla DEM Parti'ye tepki gösterdi.

Partinin il başkanlığı olarak kullandığı binanın önünde bir araya gelen vakıf üyeleri adına açıklama yapan şehit yakını Önder Öztürk, geçen hafta terör saldırılarında şehit olan askerlere rahmet, ailelerine sabır, yaralılara da şifa diledi.

Tüm Türkiye'nin şehit haberleriyle sarsıldığını, yüreklerinin yandığını belirten Öztürk, "Tek amacı terör seviciliği yapmak, dağdaki hainlere kol kanat germek olan HDP/DEM Partisi, bu milletin değerlerine, insanına, birliğine ve bütünlüğüne kastetmeye devam ediyor. Farklı zamanlarda ve farklı isimlerle karşımıza çıksa da alçaklığını, hainliğini ve kirli emellerini hiçbir zaman gizleyemeyecektir." diye konuştu.

"Bizi Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Roman diye bölmek isteyen, bu milleti parçalamanın farklı yollarını arayan, hainlikte sınır tanımayanlar her dönem oldu." diyen Öztürk, şöyle devam etti:

"Biz kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi sadece bu terör örgütlerine değil, bütün dünyanın gözüne soktuk. Birliğimizi ve dirliğimizi bozmak isteyenler bilsinler ki milli birlik ve bütünlüğümüze kastedenlerin kirli emelleri asla gerçekleşmeyecektir. Bizler vatan için bedel ödeyen şehit aileleri ve kahraman gaziler olarak Batı emperyalizminin taşıyıcısı ve işbirlikçisi terör örgütü PKK ile iltisaklı olan, kalkan olmaya çalışan ve savunuculuğunu yapan kravatlı hainler Meclis'ten gidene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Gazi Meclisimizde hainlerin, teröristlerin bulunması hem milletimizi hem de bizi rahatsız ediyor. Şehit ve gazi aileleri, eli kanlı teröristlerin Meclis'ten maaş almasına dayanamıyor."

Öztürk, vatan için bedel ödeyen şehit aileleri ve gaziler olarak sonuna kadar devletin yanında olduklarını vurguladı.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız