İstanbul
Parçalı az bulutlu
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,1806 %0.07
55,4004 %0.38
6.582,30 %0.62
85.513,89 %0.36
Muhalif. Batman’da Emniyet ve Jandarma teşkilatının araç filosuna 27 yeni araç eklendi

Batman’da Emniyet ve Jandarma teşkilatının araç filosuna 27 yeni araç eklendi

Vali Ekrem Canalp: ”9’u belediye, 4’ü Emniyet Genel Müdürlüğünce sağlanmak üzere toplam 13 aracı polisimize, 9’u belediye, 5’i Jandarma Genel Komutanlığı olmak üzere 14 aracı jandarmamıza teslim ediyoruz”

Batman’da Emniyet ve Jandarma teşkilatının araç filosuna 27 yeni araç eklendi
Okunma Süresi: 2 dk

BATMAN (AA) Batman'da, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının araç filosuna belediyenin de desteğiyle 27 yeni araç eklendi.

Valilik bahçesinde araçların teslimi dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, güvenlik güçlerinin uyuşturucu ile ilgili ülke genelinde dünyaya örnek teşkil edecek bir mücadele yürüttüğünü söyledi.

Canalp, kentte yürütülen uyuşturucu ile mücadeleye destek olmak amacıyla Batman Belediyesinin İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına araç desteğinde bulunduğunu belirtti.

Canalp, şunları kaydetti:

"Batman Belediyesi olarak hem polisimizin hem jandarmamızın bu mücadelesine iyi bir destek verelim istedik. Bu çerçevede 9'u belediye, 4'ü de Emniyet Genel Müdürlüğünce sağlanmak üzere toplam 13 aracı polisimize, 9'u belediye, 5'i de Jandarma Genel Komutanlığı olmak üzere 14 aracı jandarmamıza teslim ediyoruz. Dolayısıyla polisimize ve jandarmamıza uyuşturucuyla etkin bir şekilde mücadele edebilmeleri için 27 ilave araç vermiş olduk."

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında kentte yoğun bir çalışma yürütüldüğüne işaret eden Canalp, kentte bu yıl 1 Ocak'tan bugüne kadar uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Canalp, "Polis ve jandarma olarak 1663 operasyon yaptık. 1906 şüpheliyi yakaladık. Bunlardan 181'i tutuklandı. 1663 operasyonda 470 kilogram skunk, 40 kilogram metamfetamin, 79 kilogram esrar, 2 bin 495 kök Hint keneviri ele geçirdik. 62 bin vatandaşımıza uyuşturucu ile mücadele kapsamında bilgilendirme faaliyeti yaptık." dedi.



Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız