İstanbul
Parçalı az bulutlu
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,1791 %0.08
55,4009 %-0.02
6.542,72 %-0.76
85.324,01 %0.59
Muhalif. BBP Genel Başkanı Destici, Şanlıurfa’da konuştu:

BBP Genel Başkanı Destici, Şanlıurfa’da konuştu:

”Dünya üstünde herhangi bir kardeşimizin ya da kardeş ülkenin başına bir şey geldiğinde elbette büyük bir acı duyuyoruz ve bu acıyı dindirmek için elimizden gelen mücadeleyi ettik, bundan sonra da devam edeceğiz”

BBP Genel Başkanı Destici, Şanlıurfa’da konuştu:
Okunma Süresi: 2 dk

ŞANLIURFA (AA) Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Dünya üzerinde herhangi bir kardeşimizin ya da kardeş ülkenin başına bir şey geldiğinde elbette büyük bir acı duyuyoruz ve bu acıyı dindirmek için elimizden gelen mücadeleyi ettik, bundan sonra da devam edeceğiz." dedi.

Destici, Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, partisinin aday tanıtım toplantısına katılarak, burada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Birlik için yola çıktıklarını belirten Destici, şunları söyledi:

"Dünya üzerinde herhangi bir kardeşimizin ya da kardeş ülkenin başına bir şey geldiğinde elbette büyük bir acı duyuyoruz ve bu acıyı dindirmek için elimizden gelen mücadeleyi ettik, bundan sonra da devam edeceğiz. Biz, şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun liderliğinde birlik için yola çıkanlarız. Bizim büyük birlikten kastımız yer yüzündeki bütün kardeşlerimizdir. Bu birlikteliği hep birlikte inşa edecek ve başta siyonist İsrail ve emperyalistler olmak üzere tamamının zulmünü sona erdirecek ve kardeşlerimizi feraha ve refaha eriştireceğiz. Bu vesileyle 7 Ekim'den beri terörist İsrail'in Gazze ve Filistin'in çeşitli yerlerinde gerçekleştirdiği soykırıma varan saldırılarda, katliamlarda hayatını kaybeden kardeşlerimizi rahmetle yad ediyorum. Şu anda açlıkla, yoksullukla karşı karşıya kalan kardeşlerimize elbette ülke olarak her türlü yardımı ulaştırmaya çalışıyoruz."

Ramazan ayının ülke içinde birliğe ve beraberliğin daha güçlü olmasına vesile olması temennisinde bulunan Destici, "Harran hep devletin yanında durdu, hep ülkenin bütünlüğünün yanında durdu, hep milletin birliğinin ve kardeşliğinin yanında durdu. Terör ve terörist başta olmak üzere hiçbir ayrılıkçı güce müsamaha etmedi. Onun için biz Şanlıurfa'yı, Harran'ı seviyoruz." diye konuştu.

Partisinin Harran Belediye Başkan adayı Mehmet Özyavuz'a destek isteyen Destici, "Harran'a hizmet etmek için, bugüne kadar yapılmayanları yapmak için, eksiklikleri tamamlamak için geldik ve bize yetkiyi verdiğinizde beklentileriniz karşılanacak, eksiklikleriniz tamamlanacaktır." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız