İstanbul
Kapalı
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,4187 %0.04
55,5629 %0.72
6.597,03 %1.17
81.035,58 %-2.12
Muhalif. Arsan Kauçuk iş süreçlerini canias4.0 ile yönetecek

Arsan Kauçuk iş süreçlerini canias4.0 ile yönetecek

Arsan Kauçuk Fabrika Direktörü Harun Peynirci: ”Araştırmalarımız sonucunda bize en uygun ERP’nin caniasERP olduğuna karar verdik ve iş birliğimizi başlattık”

Arsan Kauçuk iş süreçlerini canias4.0 ile yönetecek
Okunma Süresi: 2 dk

İSTANBUL (AA) Yapısal ve sismik mesnetler, genleşme derzleri, boru contaları ve tünel segment contaları üretimi yapan Arsan Kauçuk, iş süreçlerini canias4.0 teknolojileri ile yönetme kararı aldı.

IAS açıklamasına göre, üretiminin yüzde 65'ini ihraç eden Arsan Kauçuk, 1957'den bu yana sürekli gelişime odaklı politikası ile büyümeyi hedefliyor. Sürekli olarak yenilikçi projeler üzerine çalışan Arsan Kauçuk, iş süreçlerini caniasERP ile yönetecek.

IAS yöneticileri ve ekiplerinin de katılımı ile Arsan Kauçuk'un Sakarya'da bulunan fabrikasında proje başlangıç toplantısı (kick off) gerçekleştirildi. IAS yetkililerinin sunumları ile gerçekleşen toplantıda, projenin detayları ve yol haritaları konuşuldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Arsan Kauçuk Fabrika Direktörü Harun Peynirci, mevcuttaki ERP çözümünde değişikliğe gitme talebinin çalışanlarından geldiğini belirterek, "Kullandığımız yazılım büyüme hızımıza ayak uyduramıyor, zaman kaybı ve işleyişte aksaklık yaşatıyordu. Çalışanlarımızın talebi üzerine yeni bir çözüm arayışına girdik.

Bu süreçte birkaç firma ile görüştük, ciddi bir çalışma gerçekleştirdik ve sonuç olarak canias4.0 teknolojilerinin bize en uygun çözümleri sunduğuna karar verdik. Esnek, pratik, son derece detaylı ve aynı zamanda kullanıcı dostu bir yazılım. Araştırmalarımız sonucunda bize en uygun ERP'nin caniasERP olduğuna karar verdik ve iş birliğimizi başlattık." ifadelerini kullandı.

Arsan Kauçuk olarak sürekli gelişim ve büyüme hedefine ilerlediklerini aktaran Peynirci, şunları kaydetti:

"Hızla büyüyoruz. Temel amacımız biz koşarken ayağımıza takılan değil, elimizden tutup bizi güçlendiren çözümlere sahip olmak. Endüstri 4.0 vizyonu ile hedeflerimize doğru ilerlerken, bizi geliştirecek olan çözüm canias4.0. Çalışanlarımız da neye ihtiyaçları olduğunu biliyor. Bu nedenle canias4.0’a çok hızlı şekilde adapte olacağımıza inanıyoruz. İlk etapta iş yükümüz artsa da bunun gerekliliği firma içerisinde gayet iyi anlaşılmış durumda. Hayal fabrikayı, hayal edecek vizyona sahip çok güzel bir ekibimiz var. Projenin sorunsuz ilerleyeceğine inanıyoruz ve Ocak 2024'te canlı kullanıma almayı planlıyoruz. Eş zamanlı olarak canias4.0 IoT Çözümleri projesini başlatmak da programımız dahilinde."

İki firmanın yetkililerini bir araya getiren "kick off" toplantısı sonrasında yeni iş birliği kutlandı.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız