İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,1819 %0.08
55,2741 %0.15
6.542,88 %0.02
85.536,47 %-1.00
Muhalif. ”3310’dan Tüm Birimlere” filminin galası yapıldı

”3310’dan Tüm Birimlere” filminin galası yapıldı

”3310’dan Tüm Birimlere” filminin galası yapıldı
Okunma Süresi: 2 dk

DİYARBAKIR (AA) Diyarbakır'da, Mazlum Yiğit'in senaryosunu yazıp yönettiği, "3310'dan Tüm Birimlere" filminin galası gerçekleştirildi.

Merkez Yenişehir ilçesindeki bir alışveriş merkezindeki sinema salonunda organize edilen gösterim öncesinde, film ekibi basın mensuplarının karşısına geçerek, duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Yönetmen Yiğit, yaptığı konuşmada, çok mutlu ve gururlu olduklarını söyledi.

Yiğit, "Filmin çekimlerinde çok emek verdik ve çok çile çektik. Kadromuzla büyük zorluklar çekerek filmi bitirdik. Şu an buradayız. Hayalin ötesinde bir şey gerçekleştirdik. Diyarbakır'da çok iyi karşılandık." dedi.

Oyuncu Hakan Meriçliler, Diyarbakır'da olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Diyarbakır halkına ayrı bir düşkünlüğünün olduğunu ifade eden Meriçliler, "Çok sıcak ve misafirperversiniz. Filmi çektiğimiz zamanlarda yakın olarak tanık oldum. Tamamladığımız filmi sizlerin seyrine emanet etmeye hazırız. Yaptığımız işten dolayı çok gururlu ve mutluyuz. Umuyorum ki siz de beğeneceksiniz. Hepinizi kucaklıyorum ve geldiğiniz için teşekkür ediyorum. İyi ki burada sizlerleyiz."diye konuştu.

"3310'dan Tüm Birimlere"

Mazlum Yiğit'in senaryosunu yazıp yönettiği, Hakan Meriçliler, Hülya Diken ve Ayhan Taş'ın rol aldığı "3310'dan Tüm Birimlere" filmi, bu hafta yerli aksiyon ve polisiye meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Film, Diyarbakır'a atanan ve bir süre gizlenip şehri tanımaya başlayan bir emniyet müdürünün halk tarafından sevilmesinin ardından bu durumun, bazı çıkar gruplarının işine gelmemesiyle taraflar arasında yaşanan gerilimi odağına alıyor.

Kaynak: AA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız