İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,4869 %0.08
51,3175 %0.65
6.588,82 % 2,18
67.285,89 %-0.618
Muhalif. YAŞAM Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’in 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’in 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’in 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Okunma Süresi: 2 dk

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümü nedeniyle bir anma mesajı yayımladı.   

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, mesajında şunları kaydetti: “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 84. yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz. Büyük Türk milletinin birliği ve vatanının bölünmez bütünlüğü uğruna milletiyle birlikte, sarsılmaz inancıyla destanlar yazan büyük komutan ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizin en karanlık, en zor zamanlarında kararlılığı ve azmi ile Türk Milleti’nin geleceğini aydınlatmıştır. Türk Milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla, memleketimizin her köşesinde verilen İstiklal mücadelesini Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır. Kuvayı Milliye ruhuyla verilen mücadeleler neticesinde bizlere miras bırakılan bu güzel vatanımız Türkiye Cumhuriyeti’ni yine aynı ruhla hep birlikte yaşatarak, daima ileriye taşıyacağız.  

Fikirlerinden, eserlerinden ve cesaretinden aldığımız güçle, dün ve bugün olduğu gibi bundan sonra da bizim yolumuz sadece Atatürk'ün yoludur.  Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 84. yılında sevgi, saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz” 


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız