İstanbul
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,4663 %0.01
51,8007 %0.62
6.719,82 % 0,70
68.068,06 %2.107
Muhalif. YAŞAM Malatya’da Çocuk Meclisi’nden ’oyuncak’ kampanyası

Malatya’da Çocuk Meclisi’nden ’oyuncak’ kampanyası

Malatya’da Çocuk Meclisi’nden ’oyuncak’ kampanyası

Okunma Süresi: 1 dk

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi oyuncak toplama kampanyası başlattı

MALATYA (İGFA)- Malaya Kent Konseyi Çocuk Meclisi ihtiyaç sahibi çocuklar için “Çocukça Hayaller Oyuncak Bekler” adı ile ‘Oyuncak Toplama Kampanyası’ başlattı.

Malatya Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Ravzanur Güde; oyuncakların çocuklar için en önemli eğlence kaynağı olduğunu söyleyerek, “Maddi imkânı olmayan çocuklar için oyuncak toplama kampanyası başlatmaya karar verdik.   Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi olarak yaptığımız bu kampanyada sizlerinde katkılarınızı bekliyoruz” dedi. 

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkan Yardımcısı Harun Erdem Han da yaptığı konuşmada,  her çocuk gibi kendisinin de  oyuncaklarla oyun oynamasını çok sevdiğini belirtti.

Malatya'da oyuncak kampanyasına destek vermek isteyenler Aralık ayının sonuna kadar kullanılabilir oyuncakları Sanat Sokağı içinde yer alan Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği’ne bırakabileceği kaydedildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız