İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,7031 %0.23
50,1678 %0.06
5.902,25 % 0,77
89.285,36 %-1.054
Ara
Muhalif. YAŞAM Biva Mimarlık’ta Çifte Kutlama

Biva Mimarlık’ta Çifte Kutlama

Biva Mimarlık’ta Çifte Kutlama

Okunma Süresi: 2 dk

İzmir'de yıllardır tasarım, kalite ve konforu bir arada sunan konut projelerine imza atan Biva Mimarlık, 2023 yılını ve Ulusal Çelik Yapı Ödülleri 2022 Yarışması'nda kazandığı Yapı Ödülü'nü özel bir geceyle kutladı.

Bayraklı'daki Biva Mimarlık Satış Ofisi'nin yanındaki özel etkinlik alanında gerçekleştirilen geceye Biva çalışanları, çözüm ortakları, müşteriler ve seçkin konuklardan oluşan 300 kişilik bir davetli grubu katıldı.

Avrupa’nın en yüksek yapısal çelik binası Biva Tower'ı yaşama geçiren ve geceye ev sahipliği yapan Biva Mimarlık’ın Kurucuları Mimar Vahap Yılmaz ile eşi ve iş ortağı Birim Yılmaz, hem yeni yılı, hem de ödül gururunu bir arada yaşadıklarını dile getirdi. 
Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Birim Yılmaz, “Biva Tower bizim için özel bir projeydi. Bugün Biva Tower’ı tamamlamış olmak bizlere haklı bir gurur yaşatıyor. Bunun yanı sıra Biva Tower çok güzel bir ödül de getirdi bizlere. Biva Tower, Türk Yapısal Çelik Derneği tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Ulusal Çelik Yapı Ödülleri 2022 Yarışmasında Yapı Ödülü'ne layık görüldü. Projenin yaşama geçmesinde emeği bulunan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

OCAK AYINDA YAŞAM BAŞLIYOR

Türkiye’nin sınırlarını da aşıp, Avrupa’nın en yüksek yapısal çelik binasını tamamladıklarını belirten  Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz da, “Binanın yapımı aşamasında birçok olağanüstü durumla karşılaştık. Ekonomik kur farkları, koronavirüs, deprem hatta hortum gibi tüm olumsuzluklara rağmen Avrupa’nın en yüksek yapısal çelik binası Biva Tower’da Ocak ayında yaşam başlayacak. Bir yaşam merkezi olarak tasarlanan projede cafe, bar, restoran güzellik merkezi spor salonları ve önemli markaları buluşturan ticari alanlar da olacak. Tüm çalışma arkadaşlarımız ve çözüm ortaklarımızla bu süreci başarıyla tamamladık. Yine bir ilki başarmış olmanın mutluluğuyla projelerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 


Gecede Biva Tower'ın çözüm ortakları olan Meinhardt Mühendislik ve Gülermak Çelik firmalarına da teşekkür plaketleri verildi. Ödül töreninin ardından, Berkay Yağız Event ekibi tarafından hazırlanan  özel gecede sevilen sanatçı Cem Belevi muhteşem sahne performansıyla göz doldurdu. Danslarıyla Oryantal Gizem büyülerken, şarkılarıyla Esra Göndeş konuklara güzel bir müzik ziyafeti sundu.

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *