İstanbul
Kapalı
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,6589 %0.06
56,1785 %-0.03
6.797,09 %1.24
76.125,39 %-1.06
Muhalif. SPOR Muğlaspor'da hedef Iğdır FK maçı: Başkan Kıyanç'tan taraftara çağrı

Muğlaspor'da hedef Iğdır FK maçı: Başkan Kıyanç'tan taraftara çağrı

Trendyol 1. Lig'de altı maçtır bileği bükülmeyen Muğlaspor'da Başkan Menaf Kıyanç, Iğdır FK karşılaşması öncesi taraftarları stadyuma davet ederek şehirdeki futbol coşkusuna dikkat çekti.

Muğlaspor'da hedef Iğdır FK maçı: Başkan Kıyanç'tan taraftara çağrı
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

Trendyol 1. Lig'de sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken ve yenilmezlik serisini altı maça taşıyan Muğlaspor, cuma günü evinde oynayacağı Iğdır FK mücadelesine odaklandı. Kritik karşılaşma öncesinde taraftarlara seslenen Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç, şehrin dört bir yanını saran futbol heyecanının stadyuma taşınması gerektiğini vurguladı.

Şehirde futbol kültürü yükselişte

Başkan Kıyanç, Muğla sokaklarında yeşil-beyazlı formalarla dolaşan taraftarların oluşturduğu tablonun kendilerini gururlandırdığını belirterek, kentte köklü bir futbol kültürünün filizlendiğini ifade etti. Gece maçlarının şehre kattığı atmosferin önemine değinen Kıyanç, maç öncesi ve sonrasında sosyal alanlarda hissedilen bu aidiyet duygusunun takımın başarısındaki en büyük motivasyon kaynağı olduğunu dile getirdi.

Muğlaspor'da hedef Iğdır FK maçı: Başkan Kıyanç'tan taraftara çağrı

Stadyumda birlik mesajı

Takımın sadece sahada değil, tribün desteğiyle de bir bütün olduğunu hatırlatan Menaf Kıyanç, tüm Muğlalıları cuma akşamı Atatürk Stadyumu'nda buluşmaya davet etti. Öte yandan, sezon başında tadilata alınan ve uluslararası standartlara kavuşturulan stadyumdaki atletizm pistinin de yeni haftayla birlikte kullanıma açılacağı bilgisi paylaşıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız