İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5171 %-0.02
49,6234 %-0.14
5.748,37 % -0,08
92.326,85 %-1.225
Ara
Muhalif. SPOR Kerem Aktürkoğlu, o paylaşımı yapanlara dava açtı

Kerem Aktürkoğlu, o paylaşımı yapanlara dava açtı

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, sosyal medyada özel hayatı ve ailesi hakkında yapılan iftira ve hakaret içerikli paylaşımlar nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulundu.

Okunma Süresi: 1 dk

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, son dönemde sosyal medyada kendisine yönelik yapılan hakaret ve iftira içerikli paylaşımlar karşısında hukuki süreci başlattı. Sercan Hamzaoğlu’nun haberine göre, Aktürkoğlu’nun avukatları, oyuncunun özel hayatı, evliliği ve aile bireyleri hakkında yapılan ahlaksız paylaşımlar üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu.

Avukatlar, başvuruda söz konusu paylaşımların Kerem Aktürkoğlu’nun kişilik haklarını ihlal ettiğini ve Türk Ceza Kanunu kapsamında suç teşkil ettiğini belirtti. Hukuki sürecin yakından takip edileceği ve ilgili hesaplar hakkında gerekli cezai işlemlerin uygulanmasının talep edildiği ifade edildi.

Aktürkoğlu’nun sosyal medyadaki hakaret ve iftiralara karşı bu adımı, ünlü sporcular arasında dijital ortamda kişilik haklarını koruma mücadelesinin bir örneği olarak öne çıkıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *