İstanbul
Açık
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,0898 %0.04
51,2218 %0.01
7.347,93 % -0,10
69.679,52 %-1.747
Muhalif. SPOR Galatasaray'ı hakemler durdurdu.

Galatasaray'ı hakemler durdurdu.

Arda’ya çalınan penaltı ve savunmaların durduramadığı Mohamed’e gösterilen kırmızı kart büyük tepki çekti. Fatih Terim, "Tuzağa düşürüldük" diyerek böyle bir operasyona uğrayacaklarını beklediklerini ortaya koydu.

Okunma Süresi: 2 dk

Ligde 8'de 8 yapan ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Galatasaray hakem kurbanı olduğu maçta Ankaragücü'ne 2-1 yenildi. Aslında Çarşamba akşamı oynanan maç öncesi Galatasaray'ın korktuğu başına geldi... Teknik direktör Fatih Terim, Alanyaspor'a 3-2 yenilip Ziraad Türkiye Kupası'ndan elendikleri maçtan sonra Başkan Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak'la yaptığı görüşmede "Asıl korkum maçı yöneten değil, VAR'daki hakemler" ifadesini kullanmıştı. Nitekim, Terim'in bu tahmini doğru çıktı.

DÜNYA KUPASI'NDA İPTAL ETTİ

Ankaragücü karşısında top Arda Turan'ın vücuduna çarpıp eline gelmesine ve pozisyonda penaltı olmamasına karşın hakem Halil Umut Meler hiç tereddütsüz düdüğü çaldı. Bu yetmezmiş gibi sarı-kırmızılı ekibin en formda ismi Mohamed dirsek attığı gerekçesiyle kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Bu iki pozisyonda VAR oturan Cüneyt Çakır ise sessizliğe gömülmeyi tercih etti. Halbuki Çakır, Dünya Kupası'nda Arjantin-Nijerya maçında topun vücudundan eline gelmesi nedeniyle Rojo'ya çaldığı penaltıyı iptal etmişti.

ÇAKIR'DAN ÖZÜR DİLEYECEKTİK!

Hatta maç sonrası Terim de, "Geçen sene Vida'nın vücudundan sekip eline çarpan topu, Cüneyt Çakır bize öyle bir anlattı ki, az daha özür dileyecektik kendisinden… Bu maçtaki penaltı pozisyonunda top nereden geliyor?" diye sormaktan kendini alamadı. Öte yandan Trabzon-Fenerbahçe maçı son dakikalarında Trabzonspor'un penaltısını vermeyen Çakır'ın Ankaragücü-Galatasaray maçına VAR hakemi olarak atanması da büyük eleştiri toplamıştı. Galatasaray şimdi MHK Başkanı Serdar Tatlı'nın istifasını istiyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız