İstanbul
Kapalı
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,9890 %0.06
55,9533 %0.30
6.289,64 %1.07
78.330,00 %0.42
Muhalif. SPOR Galatasaray yönetiminde küfürlü kavga: Metin Öztürk ve Abdullah Kavukcu istifa etti

Galatasaray yönetiminde küfürlü kavga: Metin Öztürk ve Abdullah Kavukcu istifa etti

Galatasaray yönetimindeki Disiplin Kurulu tartışması, Metin Öztürk ile Abdullah Kavukcu arasında yaşanan gerilimle istifalara yol açtı.

Galatasaray yönetiminde küfürlü kavga: Metin Öztürk ve Abdullah Kavukcu istifa etti
KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 2 dk

Galatasaray Yönetimi'nde, bir kulüp üyesinin Disiplin Kurulu'na sevk edilmesiyle başlayan tartışma, yöneticiler arasında küfürlü kavgaya dönüştü. Metin Öztürk ile Abdullah Kavukcu arasında yaşanan gerilimin ardından iki isim de istifalarını Başkan Dursun Özbek yönetimine sundu.

Galatasaray Yönetimi'nin 27 Ekim'de gerçekleştirdiği toplantıda, kulüp üyelerinden Ayhan Özmızrak'a küfür ettiği belirtilen Onur Meral'in Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi konusu gündeme geldi.

Metin Öztürk'ün, Onur Meral'in disipline gönderilmesi gerektiğini savunduğu ve bu görüşünü şu sözlerle dile getirdiği aktarıldı:

“Bize muhalif olması, başka bir üyenin ona küfür etme hakkını vermez. Tüzüğe göre disipline sevk etmemiz gerekiyor”

Abdullah Kavukcu'nun ise Ayhan Özmızrak'ın muhalif kimliğine dikkat çekerek, kendisine küfür eden üyenin Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine karşı çıktığı belirtildi. Tartışmanın büyümesi üzerine Kavukcu'nun Metin Öztürk'e küfür ettiği öğrenildi.

Dursun Özbek iki yöneticiyi barıştırmak istedi

Yaşanan tartışmanın ardından Başkan Dursun Özbek'in iki yönetici arasındaki gerginliği gidermek için devreye girdiği öne sürüldü. Özbek'in, 29 Ekim'de Kemerburgaz'da bir araya gelmeleri halinde sorunu çözebileceğini belirterek, “Metin de Kemerburgaz'a gelsin, olay çözülür. Ben onları orada barıştırırım” dediği aktarıldı.

Ancak Metin Öztürk'ün Kemerburgaz'daki buluşmaya katılmadığı, Abdullah Kavukcu'nun da “O gelirse ben de gelmem” diyerek görüşmeye karşı çıktığı ifade edildi.

Metin Öztürk istifa kararından vazgeçmiyor

Haberde, diğer yöneticilerin Metin Öztürk'e istifasından vazgeçmesi yönünde çağrıda bulunduğu ancak bu girişimlerin sonuç vermediği belirtildi.

Öztürk'ün istifa kararının arkasında olduğu ve görevine geri dönmeyi düşünmediği öğrenildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız