İstanbul
Açık
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,0998 %0.06
51,1832 %-0.06
7.344,29 % -0,15
69.250,78 %-1.704
Muhalif. SPOR Galatasaray, Mostafa Mohamed için kararını verdi

Galatasaray, Mostafa Mohamed için kararını verdi

Galatasaray, takıma büyük katkı sağlayan, uyum sorunu yaşamayan Mısırlı golcü Mostafa Mohamed’in bonservisi için 31 Aralık'ı beklemeyecek.

Okunma Süresi: 1 dk

Ara transfer döneminde kiralık geldiği Galatasaray’da çok başarılı bir performans sergileyen, son Antalyaspor maçında da galibiyeti getiren Mostafa Mohamed için yönetim harekete geçti.

Hürriyet'in haberine göre; sarı-kırmızılı kulüp, öncelik opsiyonu 31 Aralık 2021 tarihine kadar olsa da yaz transfer döneminde Mısırlı futbolcunun 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonunu kulübü Zamalek’e yatırıp bonservisini almaya karar verdi.

Onyekuru için Terim'in raporu bekleniyor

Henry Onyekuru ise öncelik listesinden çıkmış durumda. 4.3 milyon Euro’luk satın alma opsiyonuyla kiralanan Nijeryalının kaderini son beş maçtaki performansı ve teknik direktör Fatih Terim’in vereceği rapor belirleyecek.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız