İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,6169 %0.04
49,9349 %0.13
5.773,41 % -0,34
90.298,54 %-2.539
Ara
Muhalif. SPOR Fenerbahçe’den tarihi mağlubiyet: Küme düşen Hatayspor’dan 4 gol yedi

Fenerbahçe’den tarihi mağlubiyet: Küme düşen Hatayspor’dan 4 gol yedi

Şampiyonluk şansını kaybeden Fenerbahçe, küme düşmesi kesinleşen Hatayspor’a 4-2 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, Süper Lig tarihinde ilk kez küme düşen bir takımdan dört gol yedi.

Okunma Süresi: 1 dk

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Fenerbahçe, küme düşen Hatayspor’un konuğu oldu. Mersin’de oynanan mücadelede sürpriz bir sonuç yaşandı. Hatayspor, güçlü rakibini 4-2’lik skorla mağlup ederek ligden düşmeden önce prestijli bir galibiyet elde etti.

Hatayspor bu galibiyetle puanını 26’ya yükseltirken, sarı-lacivertliler 81 puanda kalarak sezonun son haftasına moralsiz girdi.

Maçın en dikkat çekici verisi ise Fenerbahçe’nin aldığı skorla ortaya çıktı. Sarı-lacivertli ekip, Nisan 2023’te Beşiktaş ile oynadığı derbiden bu yana ilk kez bir lig maçında 4 gol yedi. Dahası, Fenerbahçe Süper Lig tarihinde ilk kez küme düşen bir takımdan 4 gol yedi.

Bu sezon kırmızı kart görmeyen Fenerbahçe, Hatayspor karşısında ilk kez bir oyuncusunun oyundan atılmasıyla da dikkat çekti.

Ayrıca sarı-lacivertliler, 2022-2023 sezonunda Giresunspor’a karşı aldığı 2-1’lik mağlubiyetin ardından ilk kez "4 büyükler" dışındaki bir Anadolu takımına mağlup oldu. Bu istatistikle birlikte Fenerbahçe, 3 yıl sonra bir Anadolu kulübüne lig maçında boyun eğdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *