İstanbul
Kapalı
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,2795 %0.22
50,5902 %-0.78
7.136,03 % -0,98
71.829,72 %1.62
Muhalif. SPOR Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan’dan sınır dışı edilebilir!

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan’dan sınır dışı edilebilir!

Okunma Süresi: 2 dk

Cristiano Ronaldo, tribünlerden yükselen Lionel Messi tezahüratları üzerine Suudi Arabistan’da taraftarlara kasıklarını gösterdi. Yaptığı hareketle büyük tepki çeken Ronaldo hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Suudi Arabistan Ligi’nde Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo, bu kez performansıyla değil, tribünlere yaptığı hareketle olay yarattı.

Al Nassr’ın Al Hilal’e 2-0 kaybettiği maçın ardından rakip takım taraftarları Lionel Messi’ye yönelik tezahüratlarda bulundu. Bu tezahüratlar, 38 yaşındaki Ronaldo’yu fazlasıyla sinirlendirdi.

Suudi Arabistan’da yıllık 200 milyon euro kazanan Cristiano Ronaldo, taraftarların Messi tezahüratlarına elini kasıklarına götürerek karşılık verdi. Portekizli yıldızın bu hareketi, Suudi Arabistan’da geniş bir kesimi fazlasıyla öfkelendirdi.

”Sınır dışı edin”

Sosyal medyada bazı Suudi taraftarlar, özellikle Ramazan ayında Ronaldo’nun yaptığı bu hareketin kabul edilemez olduğunu belirtirken, ”Sınır dışı edin” ve ”Takımdan gönderin” şeklinde taleplerde bulundu.

Bir avukattan suç duyurusu

Nouf bin Ahmed adındaki bir avukat, olaya ciddi şekilde tepki gösterdi ve Cristiano Ronaldo’nun ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti. Ahmed, Twitter’da yaptığı açıklamada, ”Bu bir kamu onuruna leke sürme suçu olarak görülüyor ve bir yabancı tarafından işlenmesi halinde tutuklanma ve sınır dışı edilmeyi gerektiren suçlardan biri” dedi ve Suudi savcılığına suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Yönetim: ”Cinsel organına darbe aldı”

Öte yandan Al-Nassr yönetimine yakın kaynaklar, Ronaldo’nun ’maç sırasında cinsel organına darbe aldıktan’ sonra bu hareketi yaptığını iddia ederek Portekizli yıldızı savundu.

”500 milyon euroluk sözleşme feshedilsin”

Osman Ebubekir adlı bir gazeteci, Cristiano Ronaldo’nun taraftarlara karşı bu ahlaksız ve kaba hareketi sebebiyle Portekizli yıldızın 2,5 yılda 500 milyon euro kazanacağı sözleşmesinin feshedilmesi gerektiğini savundu. (Sporx)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız