İstanbul
Kapalı
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,6603 %0.06
56,2037 %0.01
6.781,61 %1.01
75.928,01 %-1.37
Muhalif. SPOR Aliağa FK zirveye ambargo koydu: Hedef Elazığ deplasmanı

Aliağa FK zirveye ambargo koydu: Hedef Elazığ deplasmanı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta sezona fırtına gibi bir giriş yapan Aliağa FK, topladığı 6 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Aliağa FK zirveye ambargo koydu: Hedef Elazığ deplasmanı
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta yeni sezon yapılanmasıyla dikkat çeken Aliağa Futbol Kulübü, ligin ilk iki haftasında sergilediği performansla zirvenin tek hakimi oldu. Sezonun açılış maçında Arnavutköy Belediyespor'u 4-1 gibi net bir skorla geçen sarı-siyahlı ekip, ardından evinde ağırladığı Isparta 32 Spor'u da 2-0 mağlup ederek kayıpsız ilerleyişini sürdürdü.

Disiplinli oyun başarıyı getirdi

Teknik direktör Namet Ateş, Isparta 32 Spor karşısında sergilenen oyunun takımın karakterini yansıttığını ifade etti. Skor avantajını yakaladıktan sonra savunmaya çekilmek yerine üretkenliği ön planda tuttuklarını belirten Ateş, oyuncularının oyun disiplininden kopmadan mücadele etmesinin galibiyette kilit rol oynadığını vurguladı.

Aliağa FK zirveye ambargo koydu: Hedef Elazığ deplasmanı

Elazığ sınavı kritik önem taşıyor

Ligin üçüncü haftasında takipçilerinden Seza Çimento Elazığspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Aliağa FK, bu zorlu sınavdan da puanlarla dönmeyi hedefliyor. Liderlik koltuğunda oturmanın gurur verici olduğunu ancak ligin henüz başında olduklarını hatırlatan Namet Ateş, Elazığ deplasmanının yeni bir oyun problemi ve farklı bir rekabet ortamı sunacağını belirterek hazırlıklarını bu yönde sürdürdüklerini dile getirdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız