İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5354 %0.07
49,5729 %-0.06
5.746,23 % -0,12
89.743,13 %-3.068
Ara
Muhalif. MAGAZİN Zekeriyaköy’de “isimsiz ihanet” krizi: Oklar Ümit Erdim'in eski eşi Seda Çınar’a çevrilince sessizliğini bozdu!

Zekeriyaköy’de “isimsiz ihanet” krizi: Oklar Ümit Erdim'in eski eşi Seda Çınar’a çevrilince sessizliğini bozdu!

Yağmur Çevik'in hesabında ortaya atılan “iki çocuklu influencer’ın en yakın arkadaşının kocasına aşkı” iddiası sosyal medyayı karıştırdı. İsim verilmemesine rağmen suçlamaların yöneltildiği Seda Çınar’dan sert açıklama geldi.

Okunma Süresi: 2 dk

Sosyal medyada büyük takipçi kitlesine sahip @blogyagmuru hesabında ortaya atılan bir ihanet iddiası, Zekeriyaköy’de yaşayan influencer’lar arasında adeta deprem etkisi yarattı. İddiaya göre, iki çocuklu, yeni boşanmış bir kadın influencer, en yakın arkadaşının kocasıyla ilişki yaşıyor.

Hesap sahibi Yağmur Çevik, paylaşımında şu ifadeleri kullanarak isim vermeden olayı duyurdu:

“Şu an tüm Zekeriyaköy bu olayla çalkalanıyor. İki çocuğu olan, daha yeni boşanan bir influencer… En yakın arkadaşının kocasıyla berabermiş. Kadına saygımdan isim vermiyorum ama çok üzgün, çok ağlıyor. Herkes şok durumda.”

Paylaşılan isimsiz ihanet hikâyesi kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. İsim verilmemesine rağmen, çeşitli sosyal medya kullanıcıları okları Ümit Erdim’in eski eşi Seda Çınar’a çevirdi.

“Bahsi geçen şahıs ben değilim!” 

Artan mesajlar ve suçlamalar üzerine Seda Çınar, Instagram hesabından bir açıklama yaparak iddiaları sert bir dille reddetti:

“Bahsi geçen şahıs ben değilim. Bu açıklamayı yapmak bile onur kırıcı. Karakterime ve duruşuma hakaret sayarım. Yakın çevremi arayıp adımı kullananlar olduğu için bu paylaşımı yapıyorum. Ayrıca maalesef ben kim olduğunu biliyorum; asla arkadaşım falan değil kendisi ama siz de yakında öğrenirsiniz.”

Bu sözler, hem dedikodulara nokta koydu hem de iddiaların odağındaki asıl isme yönelik merakı daha da artırdı.

Çınar ve Erdim’in geçmişi

Oyuncu Ümit Erdim ile stil danışmanı ve içerik üreticisi Seda Çınar, 2017’de evlenmiş, çiftin kızları Ses (2018) ve Ela (2022) dünyaya gelmişti. İkili, 2024 yılında anlaşmalı olarak boşandıklarını avukatları aracılığıyla duyurmuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *