Saba Tümer, uzman psikolog Gökhan Çınar’ın YouTube’daki Katarsis programına konuk olarak hayatının zorlu dönemlerini anlattı. İşsiz kaldığı süreçte yaşadığı hayal kırıklıklarını, “Bir anda pilli bebek gibi duvara tosladım. Ancak yönümü değiştirdim ve küllerimden Zümrüdüanka kuşu gibi doğdum” sözleriyle ifade etti.
Ünlü sunucu, 23 yaşında 52 yaşındaki annesini kaybetmenin hayatını derinden sarstığını paylaştı. Tümer, “Bir anda annemi aramam gerektiğini hissettim… Sabaha karşı kapı çaldı ve ‘Kalp krizi’ dediler. O an, evin direği gitti” diyerek yas sürecini güçlü görünerek geçirdiğini ve acısını içselleştirdiğini anlattı.
Tümer, babasıyla ilişkisini de samimi bir şekilde değerlendirdi: “Babam vardı ama yoktu. Sevgi doluydu ama babalık sorumluluğunu yerine getirmedi,” diyerek güven duygusunun zedelendiğini belirtti.
Gençlik yıllarındaki büyük aşkı ve yaşanamayan ilişkilerinin izlerini de paylaşan Tümer, duygularını gizleyerek güçlü görünmeye çalıştığını söyledi: “Acı çektiğimi belli etmemek için daha fazla güldüm. Yıllar sonra eski sevgilimi aradım ve teşekkür ettim. O da hayatımın bir parçasıydı.”
Son olarak, hayal kırıklığı yaşattığını düşündüğü insanlara dair soruya net cevap verdi: “Şerefsiz derim. Ciğeri beş para etmeyen insanlar” diyerek yaşadığı kırgınlığı dile getirdi.
Saba Tümer’in açıklamaları, hem duygusal açıdan yaşadığı zorlukları hem de bu süreçlerden güçlenerek çıkışını gözler önüne seriyor.