Oyuncu Aslı Bekiroğlu, sağlık sorunları nedeniyle bir kez daha ameliyat masasına yatacağını açıkladı. Daha önce yaşadığı ciddi komplikasyonlar nedeniyle uzun süre tedavi gören Bekiroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sekizinci kez ameliyat olacağını duyurdu.
Hastane odasından paylaşım yaptı
Geçirdiği operasyonların ardından sağlık mücadelesini sürdüren Aslı Bekiroğlu, hastane odasından paylaştığı fotoğrafa "Son inşallah" notunu ekleyerek yeniden ameliyata gireceğini takipçileriyle paylaştı.
İlk ameliyatta ciddi komplikasyon yaşamıştı
Bekiroğlu, rahmindeki miyomun alınması için geçirdiği ilk operasyon sırasında bağırsağının kesilmesi nedeniyle ciddi sağlık sorunları yaşamıştı. Oyuncu, daha önce yaptığı açıklamalarda yaşanan komplikasyonlar nedeniyle iki kez ölümden döndüğünü, nisan ayında ise yedinci kez ameliyat olduğunu ifade etmişti.
"Beni Allah'a yakınlaştırdı"
Aslı Bekiroğlu, sağlık sürecine ilişkin daha önce yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:
"Bu süreç, sağlıkla ilgili aslında bana çok şey öğretti. Her şeyin bir anda elinden kayıp gidebileceğini gösterdi. Dış güzellik, sosyal medyadaki görünürlük gibi şeylerin aslında ne kadar geçici olduğunu fark ettim. Beni Allah'a daha da yakınlaştırdı diyebilirim. Bu süreç fanilikten uzaklaşmamı; daha huzurlu, daha manevi bir noktada, daha iyi bir iç benliğe sahip olmamı sağladı."