İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5358 %0.06
49,5593 %-0.09
5.748,96 % -0,07
89.636,04 %-2.57
Ara
Muhalif. KENT HABERLERİ Keçiören Belediyesinden Okullara Boya Destepi

Keçiören Belediyesinden Okullara Boya Destepi

Keçiören Belediyesi tarafından eğitime destek çalışmaları kapsamında ilçedeki okulların fiziki koşullarını iyileştirmek için Keçiören Şehit Özgür Kara Anadolu Lisesi’nde boya dağıtım töreni yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık, öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirilen törende boyalar ihtiyacı olan tüm okullara sırayla dağıtıldı.

Okunma Süresi: 3 dk

Keçiören Belediyesi tarafından eğitime destek çalışmaları kapsamında ilçedeki okulların fiziki koşullarını iyileştirmek için Keçiören Şehit Özgür Kara Anadolu Lisesi’nde boya dağıtım töreni yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık, öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirilen törende boyalar ihtiyacı olan tüm okullara sırayla dağıtıldı.

2 MİLYON TL DEĞERİNDE BOYA DESTEĞİ

Törende öğrenci ve öğretmenlere hitaben konuşan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ”Okullar tatil olmadan arkadaşlarımıza söyledim. Okullarımızın ne tür isteği var, bir liste yapın diye. Ardından okullarımızla temasa geçtik ve ihtiyaçları belirledik. Bunlardan biri de boya. Okullar bizim geleceğimiz. Devletimizin, milletimizin geleceği olan çocuklarımızın yetiştiği kurumlarımızdır okullar. Bugün 2 milyon TL değerinde boya desteğinde bulunuyoruz. Boyanın da en kalitelisini aldık. Ne iş yaparsanız yapın; iş olsun, reklam olsun diye değil, kaliteli olsun diye yapacaksınız. Okullarımız pırıl pırıl olmalı. Okullarımızdaki kütüphane ve laboratuvarlar için ne isterseniz isteyin, verelim diyorum her fırsatta İlçe Milli Eğitim Müdürümüze. Okul müdürlerimiz de isteyebilir. Bundan sonra da okullarımızın taleplerini yerine getirmeye devam edeceğiz.” dedi.

ALTINOK: EĞİTİME DESTEK KONUSUNDA İLKLERE İMZA ATTIK

Eğitime destek konusunda Keçiören Belediyesinin önemli ilklere imza attığını da söyleyen Altınok, ”Çocuklarımızı nasıl yetiştirirsek ülkemizin geleceği bir o kadar parlak ve aydınlık olur. Eskiden belediyeler okulların kapısından giremezdi, kendi işlerini dahi doğru düzgün yapamazdı. 1994’te ilk defa okullarımızın, geleceğimizin kapısından giren belediye Keçiören Belediyesidir. Okullarımıza, Keçiören’de bulunan veya bulunmayan üniversitelerimize birçok konuda destek verdik, vermeye devam ediyoruz. Üniversite öğrencilerimize, büyükşehirlerde burs veren tek belediyeyiz. 1994-1995 yılında okullarının kapısından girdiğimiz öğrencilerimiz şimdi savcı, hakım, polis, öğretmen oldu. Onlarla da karşılaşıyoruz. Hepimiz gelip geçiciyiz. Baki olan Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin güçlü yarınlarıdır. Ülkemizi seviyorsak çok çalışacağız. Boyalarımız okullarımıza hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AYHAN IŞIK: GÖĞSÜMÜ GERE GERE ANLATIYORUM

Okullara sunduğu katkılarından dolayı Başkan Altınok’a teşekkürlerini ileten Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık, ”Diğer İlçe Milli Eğitim Müdürleriyle bir araya geldiğimizde ben göğsümü gere gere diyorum ki, Arkadaşlar siz düşünün, ben gayet rahatım. Çünkü başkanımız eğitime hep destek veriyor. Bizim isteklerimizi hiç ikiletmiyor. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. ​


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *