İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5354 %0.07
49,5729 %-0.06
5.746,23 % -0,12
89.298,32 %-3.41
Ara
Muhalif. KENT HABERLERİ İki kolunu kazada kaybeden Belediye Başkanı bu defa Çanakkale Boğazı’nı yüzerek geçti

İki kolunu kazada kaybeden Belediye Başkanı bu defa Çanakkale Boğazı’nı yüzerek geçti

İki kez İstanbul Boğazı’nı yüzerek geçen engelli başkan bu kez Çanakkale Boğazını yüzerek bir ilke imza attı.. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılında Çanakkale Boğazı’nda Avrupa’dan Asya’ya yüzen Hançerli, ”Azim, kararlılık ve cesaretle hedeflerimi gerçekleştiriyorum. Çok mutluyum, çok gururluyum.” dedi.

Okunma Süresi: 2 dk

İki kez İstanbul Boğazı’nı yüzerek geçen engelli başkan bu kez Çanakkale Boğazını yüzerek bir ilke imza attı.. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılında Çanakkale Boğazı’nda Avrupa’dan Asya’ya yüzen Hançerli, ”Azim, kararlılık ve cesaretle hedeflerimi gerçekleştiriyorum. Çok mutluyum, çok gururluyum.” dedi.

18 yaşında geçirdiği kaza nedeniyle iki kolunu kaybeden ve Türkiye’nin ilk engelli başkanı olan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, üçüncü kez boğazı geçti. Büyük Zaferin 100’üncü yılında 30 farklı ülkeden 850 yüzücü İle Çanakkale Rotary Kulübü’nün düzenlediği 35. Çanakkale Boğazı Yüzme Yarışması’na katıldı. Çanakkale Boğazı’nda Avrupa yakasından Asya’ yakasına yüzdü.

Hançerli: Azim, kararlılık ve cesaretle hedeflerimi gerçekleştiriyorum

İki kez İstanbul bir kez de Çanakkale Boğazı’nı yüzerek geçen Turan Hançerli, ”Biz Mustafa Kemal’in evlatları, çocukları olarak ecdadımızın gerçekleştirdiği Kurtuluş Savaşı’nın yanında bizimki küçük zaferler. Boğaziçi’nde iki kıta arası geçişten sonra, Anadolu’dan Avrupa’ya geçişten sonra bugün Çanakkale’yi de bu sefer Avrupa’dan Anadolu’ya geçtik. Tabi mutluyum gururluyum. Yapacağız dedim mi yapıyoruz. Burada geçtik , buda yapıldı artık yeni hedefler , yeni amaçlar ve o amaçlar o hedefler gerçekleştirmeyi bekliyor. Onlarda birer birer gerçekleştirilecek. Azim, kararlılık, bilgi ve cesaret. Elimden bir şey kurtulmuyor bende çok mutluyum ve gururluyum. Bütün ekip arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum, birlikte başardık. Organizasyon, Rotary Kulübe ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ülkemizin en önemli geçişlerinden biri. Bu önemli iki geçişi geçmiş oldum buna vesile olan herkese ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Kaynak: BHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *