İstanbul
Kapalı
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,5125 %-0.21
52,1026 %0.63
6.853,17 % 1,53
71.594,98 %4.855
Muhalif. HABERLER Yaza ’Merhaba’ dediler

Yaza ’Merhaba’ dediler

Yaza ’Merhaba’ dediler

Okunma Süresi: 1 dk

Bursa'nın başarılı iş kadını Derya Aytaç'ın Serenomi Garden'da düzenlediği yaza merhaba Hıdrellez Şenliği çok sayıda kadının katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.

Ersel NALBANT/HERKES DUYSUN

BURSA (İGFA) - Derya Aytaç'ın Serenomi Garden'da düzenlediği ve çok sayıda Bursalı kadının katıldığı yaza merhaba Hıdrellez Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Yoğun yağışlar nedeniyle ertelenen ve bugün yapılan Hıdrellez şenliğine tüm Bursalı kadınlar Roman kıyafetleriyle katılarak gece geç saatlere kadar renkli görüntüler oluşturdular.

Gece boyunca Roman müzikleriyle coşan ve yakılan ateş üzerinden atlayan konuklar çalınan müzikler eşliğinde göbek atarak eğlendi.

Gecede bir konuşma yapan gecenin mimarı Derya  Aytaç Baharı müjdeleyen Hıdrellez şenliğine katılan tüm kadınlara teşekkür etti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız