İstanbul
Parçalı az bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,4907 %0.07
51,7812 %0.61
6.714,90 % 0,63
67.777,85 %-0.204
Muhalif. HABERLER Sakarya’da nefes kesen Off-Road heyecanı başladı

Sakarya’da nefes kesen Off-Road heyecanı başladı

Sakarya’da nefes kesen Off-Road heyecanı başladı

Okunma Süresi: 2 dk

Sakarya’nın ev sahipliği yaptığı Türkiye’nin en prestijli off-road organizasyonunda heyecan bu sabah başladı. 18 araç 36 pilotun şampiyonluk için kıyasıya yarıştığı ‘orman etabı’ start aldı. Şampiyona yarın Karaköy Spor Ada Vizyon Projesi alanında 11.00’da başlayacak olan ‘seyirci’ etabıyla devam edecek.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya’nın ev sahipliği yaptığı 2023 Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. ayak yarışlarında heyecan bu sabah başladı. Türkiye’nin en prestijli off-road organizasyonunda ilk gün 18 araç 36 pilotun şampiyonluk için kıyasıya yarıştığı ‘orman etabı’ start aldı. Sabah 09.30’da start çizgisinden tek tek geçen pilotlar 10 kilometrelik orman içi yolunda bataklık, su, taş, yarıklar ve engebeli yollar gibi türlü engelleri olan etapta Off-Road’cular yarın koşulacak yarışlar için en yüksek puanı toplamaya çalıştı.

Seyirci etabı yarın

Yaklaşık 250 kişilik yarış ekibiyle gerçekleştirilen dev organizasyonda yarışan pilotlar hız, manevra ve kabiliyetleriyle adrenalin seviyesini arşa çıkarıyor. 15 ayrı check point kapıları olan etapta bu kapılara değmeden geçen pilotlar puanları topluyor. 3 kez koşulan etapta en az hata yapan pilot bir sonraki yarışta puan avantajını eline alıyor. SV, S1, S2, S3, S4 ve Takımlar Şampiyonası olmak üzere 5 kategoride 10 kilometrelik alanda gerçekleştirilen yarışların ardından şampiyona yarın Karaköy Spor Ada Vizyon Projesi alanında 11.00’da başlayacak olan ‘seyirci’ etabıyla devam edecek. Sakarya’daki son etap yarışları Sakaryalı sporseverlere açık olacak ve 17.00’a kadar sürecek.

Ücretsiz servis

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “23 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek şampiyonanın 4. ayak yarışlarını yerinde takip etmek isteyen hemşerilerimiz için Demokrasi Meydanı’nda ücretsiz seferler düzenleyeceğiz. Ücretsiz olarak hizmet verecek araçlarımız Demokrasi Meydanından; 11:00, 13:00, 15.00, Spor Ada Tesisi’nden ise 12.30, 14.30 ve 18.00 saatlerinde hareket edecektir. Aksiyon ve heyecanın zirveye çıkacağı yarışlara tüm hemşerilerimiz davetlidir” denildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız