İstanbul
Hafif yağmur
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,6337 %0.27
51,6013 %-0.2
6.704,43 % 0,27
66.952,34 %0.26
Muhalif. HABERLER Nevşehir Belediyesi’nin, çocuk ve gençlere yönelik sağlıklı bir yaşam kültürünü benimsetmek amacıyla düzenlediği Yaz Spor Okulları’nın yeni dönemi başladı

Nevşehir Belediyesi’nin, çocuk ve gençlere yönelik sağlıklı bir yaşam kültürünü benimsetmek amacıyla düzenlediği Yaz Spor Okulları’nın yeni dönemi başladı

Nevşehir Belediyesi’nin, çocuk ve gençlere yönelik sağlıklı bir yaşam kültürünü benimsetmek amacıyla düzenlediği Yaz Spor Okulları’nın yeni dönemi başladı

Okunma Süresi: 3 dk

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı koymak, ayrıca yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulları’nın açılışı nedeniyle düzenlenen kortej yürüyüşü Nevşehir Belediyesi önünden başladı.

Belediye Başkanı Rasim Arı, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri burada sporcular ve aileleri ile buluşarak birlikte Gazi Stadı’na yürüdü.

Burada sporculara ve ailelerine hitap eden Belediye Başkanı Rasim Arı, Yaz Spor Okulları’nda Atletizm, Futbol, Halter, Masa Tenisi, Halk Oyunları, Spor Tırmanışı, Güreş, Teakwondo, Voleybol, Engelli Atletizm, Geleneksel Okçuluk, Su Topu, Modern Okçuluk, Pilates ve POMEM ve BESYO Hazırlık gibi 15 farklı branşta bini aşkın çocuk ve gencin profesyonel antrenörler eşliğinde eğitim alacaklarını söyledi.

Arı, “Benim ’İki gözümün nuru dediğim’ iki kıymetli kesim var. Birincisi; ablalarımız, annelerimiz, kardeşlerimiz. Onlar benim gözümün nuru. Diğer gözümün nuru ise; gençlerimiz, çocuklarımız, evlatlarımız, yavrularımız. Bu iki kesim söz konusu olduğu andan itibaren akan sular durur benim için. Bunu her yerde söylüyorum. Ankara’da o büyük büyük gördüğünüz abiler var ya? Kendilerini büyük gören abiler. Onlara vardığımda da ‘Nevşehir’de senin başarının sebebi ne?’ dediklerinde ablalarım ve evlatlarım diyorum. Onlar ‘gençlerden ne olur çoluk, çocuk’ diyorlar. Ama benim için onlar kıymetli. Park park dolaşıp yavrularımla beraber olduğumda benimle alay ediyorlardı. ‘Hayırdır çocuk çolukla ne işin var?’ diyorlardı. Çünkü; yavrularımızı, çocuklarımızı maalesef siyasetteki büyük abiler oy olarak görüyorlardı. Yavrularımla geçirdiğim vakti boşa harcanan zaman olarak görüyorlardı. Ama ben çocuklarımızın, gençlerimizin sağlığına, sıhhatine, ruhsal ve fiziksel gelişimine destek olmak için ben onlarla birlikte oluyordum. Bunu anlamayanlara anlatmış olduk. O yüzden benim için kıymetlisiniz. Nevşehir’de yaptığımız her iş, attığımız her adım gençlerimizin yarına dair hem fiziksel hem de zihinsel olarak daha iyi hazırlanmaları için. Onlara yatırım yaptığımız andan itibaren bu şehir kıymetli hale gelir. O yüzden siz gençlerin kendi evlatlarımdan hiçbir farkınız yok. Her biriniz benim evlatlarımsınız.” dedi.

Arı, konuşmasının ardından sporcular ve aileleri ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Açılış töreninde daha sonra sporcular eğitmenleri eşliğinde antrenmanlarına başlarken çocuklar ise alana kurulan şişme oyun gruplarında doyasıya eğlendi.

Bu arada etkinliğe katılan sporculara ve ailelerine belediye görevlileri tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız