İstanbul
Parçalı bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,5982 %0.29
51,6031 %0.02
6.706,10 % 0,29
66.888,42 %0.675
Muhalif. HABERLER İnegöl’de 15 Temmuz Anma Programları Başladı

İnegöl’de 15 Temmuz Anma Programları Başladı

İnegöl’de 15 Temmuz Anma Programları Başladı

Okunma Süresi: 2 dk

İnegöl Kaymakamlığı ve İnegöl Belediyesi uhdesinde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programları, sabah 12.00’da Hastane Mezarlığı içerisinde bulunan Garnizon Şehitliğinde yapılan törenle başladı.  Törene; Kaymakam Eren Arslan, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Belediye Başkanı Alper Taban, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile daire amirleri katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan şehitlik ziyareti, daha sonra dualarla devam etti. Ardından şehitlerin kabirlerine protokol üyeleri tarafından karanfil bırakıldı. Şehitlik programı sonrası öğlen namazında İshakpaşa Camisinde şehitler adına mevlidi şerif okundu. İlçe halkının katıldığı mevlitte tüm şehitler adına dualar edildi.

‘’MİLLETİN ZAFERİ’’ 15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Günü kutlamaları kapsamında İnegöl Belediyesi tarafından Kent Müzesinde ‘’Milletin Zaferi’’ konulu fotoğraf sergisi düzenlendi. Türk milletinin destansı direnişini konu alan 49 fotoğrafın yer aldığı sergi, vatandaşların izlenimine sunuldu.

30 TEMMUZ’A KADAR AÇIK OLACAK

15 Temmuz hain darbe girişiminin 8’inci yıl dönümünde Türk milletinin destansı direnişini konu alan 49 fotoğrafın yer aldığı “Milletin Zaferi” fotoğraf sergisi İnegöl İlçe Kent Müzesi Serdar Rubacı Sergi Salonunda izlenime sunuldu.  Sergiyi Kaymakam Eren Arslan, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, STK temsilcileri, meclis üyeleri ve vatandaşlar ziyaret etti. 15 Temmuz gecesi yaşananlar ile devamındaki demokrasi nöbetlerinden görüntülerin yer aldığı fotoğraflar, sergiyi ziyaret edenlere duygusal anlar yaşattı. Sergi 30 Temmuz Salı gününe kadar ziyarete açık olacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız