İstanbul
Açık
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,5269 %-0.03
52,1054 %0.01
6.742,49 % -0,21
71.078,46 %-1.402
Muhalif. HABERLER Erol Başkan’dan yeni uygulama

Erol Başkan’dan yeni uygulama

Erol Başkan’dan yeni uygulama

Okunma Süresi: 2 dk

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, Belediyenin 4’üncü katında bulunan makam odasının yerine belediye giriş katında hazırlanan yeni başkanlık odasında hemşerileri ile görüşmeye, ziyaretleri kabul etmeye başladı. Göreve başlamasının ardından vatandaş memnuniyetini en üst noktaya çıkarma gayretinde olan Başkan Ölmez, Kandıra Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı Beyaz Masa biriminde bir takım değişiklikler yaptı. Beyaz Masa birimi koşulsuz ve istisnasız vatandaş memnuniyeti esasına göre yeniden şekillendirildi.

GİRİŞ KATTA BİREBİR GÖRÜŞME

Boşaltılan ve Danışmaya taşınan Beyaz Masa biriminin bulunduğu odada hazırlanan Başkanlık Odasın da görüşme ve ziyaretleri kabul etmeye başlayan Başkan Ölmez, makam odasını vatandaşın ayağına, çok daha rahat ulaşılabilecek bir kata taşıyarak birebir görüşmeler yapıyor. Geçen hafta başlayan ve belli saatlerde gerçekleşecek olan uygulamada vatandaşlar Başkan Ölmez ile bire bir görüşerek istek ve taleplerini iletebilecekler.

VATANDAŞ MEMNUN EDİLMEDEN GÖNDERİLMEYECEK

Yeni makam odası aynı zamanda Özel Kalem ve Beyaz Masa ile koordineli olarak, nöbetçi Başkan Yardımcıları ve meclis üyelerinin vatandaşla bire bir ilgilendiği bir mekan olarak kullanılacak.  Talep ve isteklerinin ilk elden çözümüne yönelik bu uygulama ile vatandaş memnuniyetinin en üst noktaya çıkarılması ve vatandaşın memnun edilmeden belediyeden gönderilmemesi hedefleniyor. Uygulama şimdiden beğeni toplamaya başladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız