İstanbul
Hafif yağmur
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,6337 %0.27
51,6013 %-0.2
6.704,43 % 0,27
67.491,04 %0.778
Muhalif. HABERLER Bilecik’te yaz spor okulları açıldı

Bilecik’te yaz spor okulları açıldı

Bilecik’te yaz spor okulları açıldı

Okunma Süresi: 1 dk

Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve Hanımefendi Nazlı Aygöl, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları açılış programına katıldı.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Bilecik'te düzenlenen Yaz Spor Okulları'nın açılışında konuşan Bilecik Valisi Şefik Aygöl, il genelinde 42 bin 500 gencin yaz tatilinde eğitim almalarını hedeflediklerini söyledi.

Eğitim hayatının yalnızca belirli bir dönem olmadığını vurgulayan Vali Aygöl, "Yaz tatilinde de yavrularımız bir yandan tatil yaparken diğer yandan öğrenmeye devam etsinler diye kurslarımıza ağırlık vereceğiz. Bu doğrultuda Bilecik genelinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz kurslarında 20.000, Milli Eğitim kurslarında 12.500 ve Müftülük kurslarında 10.000 olmak üzere toplam 42 bin 500 gencimizin yaz tatilinde eğitim almalarını hedefliyoruz.” diye konuştu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız