İstanbul
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,5488 %-0.13
52,1671 %0.68
6.910,27 % 2,38
71.662,65 %4.398
Muhalif. HABERLER Başkan Tugay Samsun’da

Başkan Tugay Samsun’da

Başkan Tugay Samsun’da

Okunma Süresi: 2 dk

İlk olarak Atakum Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Tugay ardından CHP Samsun İl Başkanlığı’na geçti. 19 Mayıs’ta (Yarın) CHP Genel Başkanı Özgür Özel de Samsun programına katılacak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bir dizi ziyaret için Samsun’a gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, burada Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’i ziyaret etti. Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili Murat Çan, CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Nazan Güneysu, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, CHP eski Genel Sekreteri ve Samsun eski Milletvekili Neslihan Hancıoğlu yer aldı. 


Tarihi bir günde gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren iki başkan, birbirlerine başarılar diledi. Atakum Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Başkan Tugay, iki belediyenin her zaman iş birliği ve dayanışma içerisinde hareket edeceğini söyledi.  

Türkel: “Bu dayanışma Türkiye'ye örnek olsun”
Başkan Tugay'ı kentte ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, iki belediye arasındaki güç birliğinin önemine vurgu yaptı. Türkel; “İzmir tarihi, sanatı, turizmi ve sanayisi ile sadece Türkiye’nin değil dünyanın sayılı kentlerinden biri. Başkanımız Cemil Tugay’la daha da gelişecek ve güzelleşecek. Atakum ve İzmir arasındaki güç birliğinin iki kente de önemli kazanımlar sağlayacağına inanıyorum. Tarihi misyonu olan iki belediyemiz arasındaki dayanışmanın, güzel gelişmeleri başlatmasını ve tüm Türkiye’ye örnek olmasını diliyorum” dedi.


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay daha sonra CHP Samsun İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. İl Başkanı Mehmet Özdağ'ın misafiri olan Başkan Tugay, ziyaretin ardından yurttaşlarda da bir araya geldi. 
 
Genel Başkan Özgür Özel de katılacak 
Kurtuluş Savaşı’nın fiili başlangıcı olarak kabul edilen 19 Mayıs’ta (Yarın) CHP Genel Başkanı Özgür Özel de Samsun programına katılacak.
Samsun’u destansı bir mücadelenin ilk adımının atıldığı yer ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kararlılığının simgesi olarak nitelendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Tugay, “İzmir’in selamını Samsun’a götüreceğim” diyerek heyecanını dile getirmişti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız